Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 За кофите и точките
Автор: iliyanb   
Дата:   14-10-16 11:30

??????

https://photo-forum.net/static/site_pics/153/1476433372_hahaha_SAIT_LANDSCAPE.JPG

Кой има полза от това, такива неща да се помпат с точки? Тази картинка е една от многото, на които им се изляха точки в изобилие в последните часове. Тази картинка сега дава облика на сайта, от който облик в последно време много хора са недоволни. След тази картинка на първа ще излезнат вероятно още няколко, на които им се изсипаха точки с голямата кофа. ЗАЩО?
И, да, аз имам снимка там горе, затова и забелязах. Човек гледа какво е нивото около и над него. И да, обидно е за мен, колкото и нескромно да звучи, а надолу има и още автори, които трябва да се чувстват обидени, автори на които не им се налива, автори, които не просят внимание.

Темата не е за точките, а за това как фотографията тук девалвира тихомълком и на скрито.

Моля дежурните дървени философи да заобикалят темата. Ще ги блокирам моменталически без никакви угризения.
 Re: За кофите и точките
Автор: rimohit   
Дата:   14-10-16 11:36

Е няма справедливост на таз земя! Няма ред. Рейтънг Б за 24 часа има 6 снимки с по 1-2 коментара и по 20-30 гласа .Дори доста от тях гледам , влязоха в топ класацията на рейтинг Б за последните 3 дни!!! Шок и ужас е това и пълно безобразие.
А ние трябва в 20-30 групички да участваме , 5-6 кръга и да пращаме линкве и бутилки вино( от новата реколта) по еконт , спиди и т.н. Виното свърши , ще налагам пелина ... Влакове взривяваме... Да се молим на колене на тоз и оня и кво? Мине някой с КОШНИЦАТА и изсипал по 70-80 б точки ! !!!!! МА-ФИ-Яааааа! МААААФИИИИЯЯЯ !
Аз отделям за всяка точка от залъка на децата си , а някой ги получавват даром ! [smilie10]
Няма справедливост ! НЯ-МА!

Публикацията е редактирана (14-10-16 11:44)
Автор: марвес   
Дата:   14-10-16 11:39

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Автор: backoa   
Дата:   14-10-16 11:43

Аз мога да кажа само едно голямо ЖАЛКО ...

Публикацията е редактирана (14-10-16 11:44)
Автор: deadlirics   
Дата:   14-10-16 12:00

Отговора на всички въпроси е 42, или поне според Дъглас Адамс. Според мен, форума си изгражда своя собственна ценностна система.Нацията ни си изгражда своя собствена ценностна система. Мисля , че се нарича сплотяване на личности със сродни емоционални импулси. Останалите си правят топла супа, и започват да я изстудяват с уста.
Автор: dekov   
Дата:   14-10-16 12:07

Като започнат за Б точките да плащат с Биткойни, тогава ще Ви видя какво ще кажете ?
[smile] [smile] [smile] [smile]

Автор: Denis_Radikov   
Дата:   14-10-16 12:10

Ооо,обидените "творци",какви сте Вие,че
да казвате коя снимка и какво заслужава? [smilie7]
Автор: rimohit   
Дата:   14-10-16 12:18

Аз съм професор по визуални изкуства в каспичанския полусвободен университет .Като "творец" се напъвам и понеже не ми се получават , си плащам. Явно не на кой трябва , защото можело на един , който да сипе много. Ама МНОГО!
А ти кой си , че реши дали сме прави или не ?

[beer]
Автор: ivanino   
Дата:   14-10-16 12:21

Нещата се задълбочиха още повече...! Явно има някакъв бъг в системата! Тук не става дума за това коя снимка колко точки заслужава, а за това, че има грешка в системата, която админите трябва да оправят възможно най-бързо! Едно питие ще се отрази добре! [beer]
Автор: CDman   
Дата:   14-10-16 12:22

Колеги !

Стига с този хейт. [smilie23]

Авторката е млада и има нужда от окуражаване. [smilie24]

Честит петък [smilie7] [beer]

Автор: dtangelov   
Дата:   14-10-16 12:34

Никакъв хейт!
Всички да вземат пример!
Минаваш на фулфрейм и почваш да правиш гениални снимки [smilie5]
Автор: шдфдшд   
Дата:   14-10-16 12:44

...абе , това мистериозно явление, "с кофата" , май наистина съществува...
...на мен ми се случи един път...беше приятно..
...допускам , може да е парадоксално , че е замислено точно , като противовест на "груповото гласуване"...да се помогне на човек извън групите, демек...
...относно самата снимка...ще се въздаржа от коментар , щото "истинската фотография" ми е малко мътна и далечна...и може да сбъркам..[smilie7]
Автор: vektormen   
Дата:   14-10-16 12:47

iliyanb тези неща за които говориш отдавна съществуват тук за това и доста добри автори спряха да качват тук[smile] не виждам скоро да се оправят нещата.подмазването манията за величие са станали начин на поведение.

Автор: Denis_Radikov   
Дата:   14-10-16 12:51

rimohit написа:

> Аз съм професор по визуални
> изкуства в каспичанския
> полусвободен университет .Като
> "творец" се напъвам и понеже не ми
> се получават , си плащам. Явно не на
> кой трябва , защото можело на един ,
> който да сипе много. Ама МНОГО!
> А ти кой си , че реши дали сме прави
> или не ?
>
> [beer]

Като гледам темите,коментарите и издигнатите на пиедестал снимки,заключвам,че ФФ е пълен с бай Х*йовци,а мнението им не тежи повече от мокър сопол през февруари.
И големите "творци" се разсърдили,че чак единият пуснал тема..
Нямаше да е смешно ако не беше тъжно.
Много 'ора се вземат на сериозно,а за мен точно създателя на темата е от авторите,които получават уредени точки за снимките си.Не смятам да коментирам повече тая тема,псувайте ме на лични :*

Публикацията е редактирана (14-10-16 12:52)
Автор: BXMarkov   
Дата:   14-10-16 12:53

Баси...[smilie23] Освен това снимката няма бутон "0 т.-виж автора", демек или гласуваш с точки или нищо [smilie18]
Автор: marinata   
Дата:   14-10-16 12:54

ivanino [smilie24]
.. и според мен е бъг, пълна каша стана
Дата:   14-10-16 13:03

..ако е бъг , да го остаят!...така на всеки може да му излезе късмета...[smilie5]
Автор: ivanino   
Дата:   14-10-16 13:07

Автор: шдфдшд
Дата: 14-10-16 13:03

..ако е бъг , да го остаят!...така на всеки може да му излезе късмета...[smilie5]

[smilie24] [smilie5]

Автор: petial   
Дата:   14-10-16 13:10

Първите два реда в Б за последните три дни са с Б 100 точки и с по 3 коментара на кръст. Жалко че си изчерпах лимита за качване, ще оправят тоя бъг преди да се вредя :)
Автор: SaS   
Дата:   14-10-16 13:15

Здравейте,

ще проверим кокретния случай и ще видим конкретно за какво става въпрос.
Автор: IsoIv   
Дата:   14-10-16 13:16

Изпуснахме далаверата [smilie18]
Автор: realnoncho   
Дата:   14-10-16 13:17

Eee, айде в неделя проверката, каква хубава петъчна тема се заформя [smilie5] [beer]
Автор: caspin   
Дата:   14-10-16 13:18

Ма що да е БЪГ.Гласували са хората просто.Но това както винаги не се харесва на всички юзъри[smilie18]
Дата:   14-10-16 13:23

..SaS , бъг не бъг , тука се рОди гениална идея....
...говори там с Жори и с Бони - три пъти в годината да има томбула...
...за Коледа , за Рамазан байрям и за 9ти септември...[smilie5]

Публикацията е редактирана (14-10-16 13:28)
Автор: deadlirics   
Дата:   14-10-16 13:23

А аз чакам момента в които ще излезе снимката спечелила повече Б отколкото А точки. Усещам, скоро ще е.
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.