Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Leica пускат Instant Camera???
Автор: uri64   
Дата:   16-09-16 01:03

Винаги съм се учудвал на количеството хейт, което се генерира дори и само при споменаването на марката Leica в този форум, даже си мисля, че ако някой успее да прекара тази (мисловна?) енергия през турбини, ще може да се произведе необходимия за няколко месеца наистина безплатен ток за целия квартал "Факултето", но този път от компанията наистина надминаха себе си, а според мен успяха и да подминат дъното с новата SOFORT Instant Camera. Всичко друго настрана, но изборът от няколко пастелни цвята за тялото на камерата, съответните ремъчета и връвчици, оцветени кореспондиращо, както и калъфите в черно и кафяво, заедно с плетората от помощни материали като картички, албумчета и кутийчици за съхранение на отснетите шедьовЪри на фотографИческото изкуВство, наистина ще отключат творческата енергия на твореца-фотограф и ще го превърнат във визуален хищник, на който никой миг от действителността няма да може да избяга! [smilie10]

Тук за повече разтрисащи подробности

Отговори на това съобщение
 Re: Leica пускат Instant Camera???
Автор: Lycan   
Дата:   16-09-16 04:12

фуджи с лайка табелка :) снимка 1/2 екрана на телефон.
не е за кьорави

Публикацията е редактирана (16-09-16 04:15)

Автор: MikeDimit   
Дата:   16-09-16 08:03

На запад от линията на бозата има такъв номер. На сватба се слага празен албум за снимки, маркер с който да се пишат пожелания и се слагат аксесуари за снимки-маски, шапки, рамка. Който иска си измисля муцуна и го снимат с инстан камера. Снимката се лепи в албума и се пише пожелание към младоженците. Става забавен фотоалбум. Та от Лайка според мен са се нацелели баш в този сегмент. Едно е да снимаш с Лайка , а друго с некво Фуджи. Пък и май други не правят вече инстант камери ?

Автор: my.point.of.view   
Дата:   16-09-16 08:36

Ми на една сватба нацъках гостите с младоженците точно с такова фуджи. Всеки гост поименно. 10 филма.

Автор: Nikolas666   
Дата:   16-09-16 08:40

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: bg2014   
Дата:   16-09-16 09:06

Че е хубаво нещо е ясно. Ако и цената отговаря на критериите "достъпна" всичко е ясно. Тази камера ще бъде жалон за останалите. Кой няма да си купи една за забавление и емоции? Прекрасна е! Тя не иска да замести , а да допълни другите камери с нещо емоционално - щрак и снимка. Кой не иска да го види....

Автор: fast_eyebrow   
Дата:   16-09-16 09:35

Такова фуджи продават в техномаркет, ама като ми казаха колко струват касети и консумативи и зяпнах

Автор: BXMarkov   
Дата:   16-09-16 13:48

И това и Фуджито са играчки за деца. Казвам го сериозно. И доста скъпи при това.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »