Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Търся НАЧИНАЕЩИ фотографи и видеооператори от гр. Пловдив със SONY A & E mount
Автор: dimidumi   
Дата:   17-03-16 17:29

Търся НАЧИНАЕЩИ фотографи и видеооператори от гр. Пловдив и/или Пловдивска област, притежатели на Sony A-mount: А99 и/или А77, А77II и/или поне един от E-mount A7, A7II , A7s , A7sII , A7R-R2, притежаващ поне 2-бр качествени обективи ултраширок и широк/нормален/теле за съответния байонет, и/или преходник от А към Е маунт (аз имам около 10-на добри и използваеми обектива за Sony/Minolta А мount, както и още 50-на от други различни байонети ). Пишете ми тук и/или на лични съобщения, да се запознаем.

Отговори на това съобщение
 Re: Търся НАЧИНАЕЩИ фотографи и видеооператори от гр. Пловдив със SONY A & E mount
Автор: petrov88   
Дата:   17-03-16 17:55

Прохождащ портретист от околията с а58 и 35 и 50 ? :D

Re: Търся НАЧИНАЕЩИ фотографи и видеооператори от гр. Пловдив със SONY A & E mount
Автор: kiten   
Дата:   17-03-16 18:03

За какво ги търсиш[smilie11] за чиракуване ли става въпрос?

Дата:   17-03-16 18:22

Е не за чиракуване, по-скоро за обмяна на информация и опит и ангажименти. Ами вече снимам само със Sony А и Е и работейки с няколко човека до сега, стигнах до извода че не си познават достатъчно добре техниката. Идеята е , че който е инвестирал в техника и иска да се развива ще търси и колеги от региона в който живее, а засега от Пловдив сме малко. [beer]

Дата:   17-03-16 21:29

остави си телефон или координати за да те потърсят повече заинтересовани.

Дата:   17-03-16 21:58

Пишете ми на лични и евентуално с линк към сайт или фейсбук профил.

Автор: chrisnoch   
Дата:   18-03-16 03:16

Потърси в Алфа Форума!

Дата:   18-03-16 13:49

Да, писах и там, има-няма 7-8 човека сме, което пак е нещо. [beer]

Дата:   19-03-16 22:50

7-8 малко ли са за е една маса и хубав мохабет? Във филибето има прекрасни кръчми!
[beer]

Дата:   20-03-16 01:18

Ооо, да разбира се, като се постопли времето ще се организираме [beer] [beer] [beer]

Автор: evga   
Дата:   22-09-16 13:45

Може би темата е забравена, но искам скромно да изтъкна, че и аз снимам със Sony A58, живот и здраве скоро да имам и A68 :). Ще се радвам да контактувам с вас и да се обогатявам със знания относно техниката.
Евгения Тотева съм и съм от Димитровград, приятно ми е.

Автор: caspin   
Дата:   22-09-16 13:50

Професионалист търси начинаещи...Ще умра от смях.По снимките ти си личи[smilie18]

Автор: evga   
Дата:   22-09-16 14:18

"Автор: caspin
Дата: 22-09-16 13:50
Професионалист търси начинаещи...Ще умра от смях.По снимките ти си личи[smilie18]"

Недей се присмива де, все пак всеки си се категоризира някак си :). Аз съм любител, а не начинаещ :) Писах, защото човека е споменал марката на техниката, която имам аз :)

Публикацията е редактирана (22-09-16 14:21)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »