Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна
 Готини модели
Автор: lili84   
Дата:   01-08-16 07:10

Относно моделите които снимам ....Искам да помоля да спрете да пускате покани за приятелство във фейсбук на моделите които снимам защото вече им досаждате страшно много. ..Няма да споменавам имена те знаят кои са.След като толкова ви харесва модела и кадрите с него ии сте си направили труда да ги разгледате че дори и страничката ми в ФБ можехте поне да гласувате...визирам хора от рейтинг Б. ПИСНАМИ ОТ ТОЗИ ЕГОЦЕНТРИЗАМ КОЙТО ВИТАЕ ТУК....Какво си мислите че плавите? Това е фотофорум в който хората споделат кадри които са направени с любов но вас ви интересуват само и единствено тъпите точки които си ги обменяте помеждуси.Споделяте си кадрите помежду във Фейса и си дигате рейтинга изкуствено ....но явно това ви харесва...Споделяте същото така кадри на др. автори с цел да ги унизите и оплюете кадрите им публично Браво много сте добри "фотографи"-интриганти.
 Re: Готини модели
Автор: realnoncho   
Дата:   01-08-16 07:26

Колко си спестява човек без фейсбук и без да се вързва твърде сериозно на хората от форума [smile]

За моделите - те не са заключени и твои, нормално е други да се опитват да влязат в контакт с тях. За другите неща е ясно, но игнорирането върши чудесна работа [smilie24]

Успешна спокойна августовска седмица!
Дата:   01-08-16 08:50

Тази тема я отворих не защото си пазя моделите а защото те ме помолиха това да спре и че им досаждат.......
Автор: LorDDemoniC   
Дата:   01-08-16 08:51

Нас останалите които не им досаждаме какво ни интересува ? Пиши им лични на Бтата :)
Автор: Denis_Radikov   
Дата:   01-08-16 09:00

Не си отбелязвай моделите по снимките,това ти е решението на проблема.Имах същите главоболия,защото мои познати и приятели им досаждаха на момичетата,но вече не могат.[beer]
Автор: HP   
Дата:   01-08-16 09:03

Изключително неуместно, грозно и егоцентрично. С цялото ми уважение към творчеството Ви. В крайна сметка излиза евтин плач за точки и гласове.
Относно поканата към моделите Ви-след като темата ме накара да видя фейсбук профила Ви мога да кажа следното: Фейсбук е публична онлайн платформа, в която потребителите се свързват помежду си чрез техните акаунти, представени с лично име, прякор или и двете. Има опция да пратиш покана на който си искаш, както имаш и правото да откажеш покана на който си искаш.
Абсолютно смешен плач на моделките Ви, при положение , че едва ли не знаят за тази опция.
Иначе снимките Ви са хубави (тоест на мен лично ми харесват) и смятам, че точките Б едва ли са от толкова голямо значение.
Автор: AndreyIst   
Дата:   01-08-16 09:13

Да използвам и аз да се оплача. Да спрете да сваляте всички жени, с които се виждам /и прочее/, да им пращате покани за срещи и да им искате телефони. Не че съм ревнив, но те ме помолиха, че им досаждате. След като някоя дама веднъж ме е доближила - друг повече не може.

А сега по темата - Лили, наистина крайно несериозно е. Всяко участие в публична платформа предполага риска от такива покани. Всеки пълнолетен го знае и се съгласява с това. За теб това са модели - за много хора - хубави жени. А и няма нищо лошо в това.

Освен това - ти някога ме блокира във фейсбук за нещо смешно като несъответствие в разбиранията, а сега не можеш да посъветваш клетите момичета как да го направят. Наистина излезе, че се чустваш недооценена и плачеш за точки. Фотографията е удоволствие.
Дата:   01-08-16 09:26

Не плача за точки...А пък ти точно знаеш много собре защо си блокиран ..и не е за глупости...
Автор: Nikolas666   
Дата:   01-08-16 09:31

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Дата:   01-08-16 09:37

Кое е неуместно и егоцентрично помолиха ме да го направя и го направих...
ТУК не съм за точките ...и знам че някои не гласуват точно защото съм аз и имам смелостта да кажа истината..
Въпрос ..Какво печелите като имате точки ?
Нищо храните само егото....
Неща точки....
Хората които ме познават го знаят че снимам с кеф и си работя по собствени проекти за конкурси......
Темата е др...
но вие сте обсебени от точките щом фокуса пак е в тях....
Автор: AndreyIst   
Дата:   01-08-16 09:50

Лили, зная, че си съвременната Жана Д'Арк и казваш истината. Но пък като я чеуш и блокираш казващия я, но това не е за тук.

За 11 години в този форум се нагледах на доста страдащи от внимание. Вземето обърнете повече внимание на личния си живот, дявол да го вземе. Ще ме накараш никога повече да не казвам дума под снимките ти, но повечето от които съм гласувал. Нали говореше за "Б"-та.
Автор: realnoncho   
Дата:   01-08-16 09:51

Ако погледнеш реално на нещата сериозно ли мислиш, че с тази тема ще спреш това да пишат на моделите? Такива рестрикции не работят в социалните мрежи и тези, които ги ползват, са наясно. А красивите жени са още по-наясно. Отстрани изглежда като опит за придаване на повече тежест и важност.

За точките си пишат хората, защото някак без връзка се преминава към това в първия пост.
Автор: caspin   
Дата:   01-08-16 09:51

Става забавно
Автор: illuminations   
Дата:   01-08-16 10:06

... не мислиш ли, че сега ще стане по-зле с тази тема, която си отворила? :)
дори не бях видял, че имаш фейсбук линк, и се чудих - къде ли пък са тези моделки :)))

да си сложат момичетата в настройките на "кой може да ме отрие" - само "приятели на приятели" и така никой (сравнително) непознат няма да може да им досажда ;)

[beer]

Публикацията е редактирана (01-08-16 10:13)
Автор: Myth   
Дата:   01-08-16 10:24

Първо не разбрах темата за точките ли е или за досаждането на моделите, защото упорито авторката на темата упорито говори за точки и в последващите си постове.

За моделите, те повечето вече са го казалаи, фейса е публична платформа, която обаче, все пак дава достатъчно възможности и средства да ограничиш разни досадници, моделите ти да ги използват...

Темата е абсолютно безсмислена, защото няма да даде никакъв резултат по-скоро обратното.
Дата:   01-08-16 10:25

Виж какво Андрей Чорбанов не се излагай за да не ки отварям устата....знаеш защо те блокирахх.
Автор: surr3a1   
Дата:   01-08-16 10:44

Нямаш нито един пост без правописни грешки, дреме ми за твоите модели или за теб! Научи се да пишеш, и тогава предявавай претенции(нещо смислено, а не тая простотия, за която си отворила цяла тема)!

Нахалница!

Публикацията е редактирана (01-08-16 10:55)
Автор: Jk.freeman   
Дата:   01-08-16 10:53

Струва ми се, че ако вземеш под внимание съвета на Carnifex, ще си решиш проблема кардинално...просто спри да ги тагваш и това е.

Моделите ти са завидно красиви, както и стилът ти на снимане. Мога само да те поздравя за това, което твориш и да ти пожелая само успехи занапред.

Иначе мисля, че няма нужда от излишно напрежение и то още в началото на седмицата[smilie18]
[smilie18] [smilie18]
Автор: emo99   
Дата:   01-08-16 11:05

Къде видяхте готини модели, че аз не видях нито модел, нито красота?
Автор: БОБИ-ЛЪВЧЕТО   
Дата:   01-08-16 11:08

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Дата:   01-08-16 11:12

Емо ти пък нищо не каза...[smilie23]
Дата:   01-08-16 11:14

Jk.freeman- дай линк, за да видя. Може и да съм пропуснал.
Дата:   01-08-16 11:19

https://photo-forum.net/static/forum/2016-08/tksx1022.JPG

https://photo-forum.net/static/site_pics/120/1469125115__MG_8564-Recovered.jpg

https://photo-forum.net/static/forum/2016-08/adbc5159.JPG

https://photo-forum.net/static/site_pics/120/1469266704__MG_8474.jpg

Чак ми е интересно сега какво кажеш, явно си пропуснал...

Дата:   01-08-16 11:25

Аз като видях тази, загубих всякакво желание да разглеждам.
https://photo-forum.net/static/forum/2016-08/vqle3572.JPG

https://photo-forum.net/static/site_pics/195/1438371200_10.jpg

Автор: camelasign   
Дата:   01-08-16 11:28

момичетата са чудни
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.