Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 "Master of Photography"- общо развлечение или нещо повече?
Автор: kvakioh   
Дата:   09-07-16 16:46

"Шоу" за снимащи, конкурс "наживо", как го намирате като идея?
https://vimeo.com/173614996

Аз лично не виждам разлика между разни формати за музика, "таланти общи", кулинария и др. Някакси се пуска доста ниско като идея самото снимане...Още повече, че ще се оценяват и качествата и способностите на обработката на кадрите на самите снимащи.[smilie10]
Дали подкрепяте идеята или какво по-точно мислите по въпроса?

Отговори на това съобщение
 Re: "Master of Photography"- общо развлечение или нещо повече?
Автор: ani_im   
Дата:   09-07-16 17:18

Прилича на реклама на Leica[smilie5]

Автор: rorus   
Дата:   09-07-16 18:46

На мен ми изглежда интересно. Ако се направи добре.

Автор: chrisnoch   
Дата:   11-07-16 04:23

То си е откровена реклама на Лайка - очевидно те са основния спонсор. Няма лошо. Все някой трябва да се изръси за наградата. Щеше да е странно, ако това са KFC, нали?
Ако това риалити се направи задълбочено, с инересни задачи и смислени коментари на журито и гостуващите във всеки кръг фотографи, може да се превърне във феномен - хем забавно (има състезание и напрежение), хем образователно. Не е ясно коя телевизия ще го излъчва, но така или иначе в ТВ времето е ограничено, та няма как да не го попретупат. В ТВ се залага повече на емоциите на участниците и на по-ефектните реплики на журито и фотографите-преподаватели. Бих им предложил да монтират разширени версии за интернет с повече подробности за работата на терен и постобработката, с по-задълбочени коментари за всяка снимка. Така може да се вкара допълнително съдържание, което ще е много полезно за любители фотографи, че и за професионалисти. Всеки епизод може да се превърне в мастер клас по конкретната задача с продължителност два-три часа и ще е безценно помагало за всеки, който иска да се занимава по-сериозно с фотография.

Автор: CDman   
Дата:   11-07-16 09:33

Уффф [smilie8]

Май само за свирки няма подобно "реалити" [smilie21]

Автор: pdimitrov   
Дата:   11-07-16 09:37

Всъщност... има :D

Автор: CDman   
Дата:   11-07-16 09:39

Така ли ? [smilie10]

Сетих се - "Duck dynasty" [smilie5]

Публикацията е редактирана (11-07-16 09:51)

Автор: ivo   
Дата:   11-07-16 12:31

Цитат: "Leica is proud to be official technical provider for @Sky Arts program "Master of Photography". Starts July 21 in selected markets."
Мисля, че обяснява всичко.

Автор: e-mil   
Дата:   11-07-16 13:22

Автор: ivo
Дата: 11-07-16 12:31
"Цитат: "Leica is proud to be official technical provider for @Sky Arts program "Master of Photography". Starts July 21 in selected markets."
Мисля, че обяснява всичко."

Нищо не обяснява. Това е просто формулировка, която позволява влизането на още спонсори с друг профил. Олимпийските игри също имат official car supplier, official uniform supplier, official timekeeper и т.н. Това какво обяснява? Ако ги нямаше тези фирми пак щеше да има игри, но с други спонсори.

Автор: kvakioh   
Дата:   11-07-16 13:30

Leica си дават средствата, мен лично ми е интересно как нещата се снишават и се свеждат до ниво на състезание по снимане един вид, ако ще и най-добрите от добрите да пуснат като съдии или жури. Лично не го приемам това като идея и замисъл, мааалко по-високо слагам фотографията, над музика, танц, готвене и др. Силно ограничено е как се отсъжда също така според мен. Дано няма гласуване с SMS-и като го пуснат това.

Автор: JXT   
Дата:   11-07-16 13:32

Май само за свирки няма подобно "реалити"
Напротив, има и то не само за свирки... :D

18+

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »