Автор: Myth
Дата: 12-07-16 20:12
Автор: Dora93
Дата: 12-07-16 14:57
Има всякакви форми на еротика и не е задължително да предизвикват във вас закачлив гъдел!
Всъщност е, задължително, защото ако не предизвиква закачлив гъдел то вече не е еротика. Еротиката е еротика, точно за това защото събужда сексуланото в нас, събужда сексуалното ни въображение, желание и каквото щеш още, ама в еротиката винаги присъства сексуалното, тя за това е еротика.
И никой не може да убеди, че едно женско тяло белязано от признаците на старостта меко казано) може да предизвика сексуално желание.
При мъжете е малко по-различно (спред мен) възрастрн мъж все още може да бъде привлекателен, но не сбръчканото му тяло е привлекателно за жените и събъжда сексуални желания, а излъчвне, характер, черти на лицето цял сбор от качества и т.н. (изключваме случаите на възрастни мъже с дебели портфейли)
Убеден съм, че някое сбръчкано мъжко тяло, само по себе си, не би предизвикало сексуално желание у никоя нормална жена и това няма как да е еротика.
Кофти да ги казвам всички тия неща, ама това е положениетои и да жените сте леко онеправдани в това отношение.
Иначе приемам, че има привлекателни жени на 50+ може би дори и около 60-те има поддържани и младолики не толкова белязани от белезите на възрастта жени, но 70+ или като жената на горната снимка да ме извиняваш.
И еротиката не знам в какви форми я има, но пак казвам еротиката е точно това което докосва и събужда сексуланите фантазии и желания.
Публикацията е редактирана (12-07-16 20:13)
|
|