Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Кой е baddimo?
Автор: DX   
Дата:   02-06-16 23:18

Пускам темата в раздел Поздрави/Сбирки защото искам да поздравя с нея един от доста активните коментатори под снимки - baddimo! Похвално е това, че отделя от личното си време и оставя толкова много коментари под снимки на автори от форума. За съжаление аз самия нищо не му разбирам и понякога ми иде да му кажа просто да млъкне, защо е адски дразнещ, но не искам да нарушавам правилата на форума, да опетнявам или да се карам с някого само защото не го разбирам! Аз самия не съм толкова активен, но и в малкото пъти, в които чета коментари под снимката на някой автор, обикновенно стигам до поне 2-3 оставени поредни от същия, след което или всички коментиращи спират да пишат, защото ако е имало някакъв коментар до момента - той просто секва останалите, или в другия случай хора не му обръщат внимание, а той продължава да ръси небивалици и не свързани, не логични изречения... Никой обаче не обръща внимание или ако някой му отговори - разговорът протича в същата посока, т.е. той продължава да си ръси някакви случайно навързани думи, а понякога сформира леко обидни, но индиректни и незавършени коментари касаещи качествата на даден модел или фотограф. Примери мога да дам много, но не вярвам, че редовно четящите коментари под снимките не сте попадали на оставени от въпросния автор, но ако някой ми разясни какъв му е казуса или състоянието на този човек, ще съм благодарен! Не искам да го обиждам с нищо, както той прави понякога в коментарите си, а съм и сигурен, че ще му е лесно и мен да ме нахрани публично, макар и с риск да не го разбера, но наистина е много странен или по начина по който се изразява! Е ако иска някой от самите автори да се включи да си кажат мнения или да ми помогнат в превода с коментарите на този потрвбител?!?
 Re: Кой е baddimo?
Автор: vanquished   
Дата:   02-06-16 23:29

В интернет всеки има право да е анонимен, който и да е той, все тая, ако те дразни, просто не му чети коментарите.
Автор: roburt48   
Дата:   02-06-16 23:31

Аз бих те посъветвал да му пишеш ЛС и да го попиташ лично :) Предполагам, че той най-добре ще ти разтълкува коментарите си :) Успех
Автор: DX   
Дата:   03-06-16 00:59

Явно, само на мен ми прави впечатление само такъв изказ... Накрая аз ще изляза кривия, усещам! Лично за баддимо въобще не ме интересува кой е, в смисъл три имена, ЕГН, адрес и други не ме интересуват! Не ми пречи анонимността на който и да е било в интернет! Не мога да подмина лесно коментарите му и според мен не пречат само на мен щом след него в много случаи хората спират да пишат. Явно е някой тукашен титоляр, който вие си знаете, а аз не разбирам какво има общо изказването му с фотографията като цяло?!
ето само част от последните

коментар от: baddimo
дата: 01.06.2016 21:31

оххх още не ми е забранил коментарите ...
,регресивната хипноза помага ,само да не ти миришат чорапите ...

Другия път си плясни дупебуквието в/у портокаловата кожа на дясната ръчичка
и "кът знаеш къ става кажи

Има едно хубаво излъчване истинско,което псува на майка технологийте
и е обещание на Христо Стоичков ,да стане учител по литература...

33 как защо ? ,беше от брас секцията от класа на Акага
имаше черни дълги гащета с тънка бяла линия от страни и маркировката им беше
ю"кът на дойче магистрала ,няма ограничение за скороста ...
дойде симпатягата и ми вика Искрен трие фотки ...

И това не са най-интересните, само последните такива :)

- Е кажете ми моля, какво да питам на ЛС човек с подобни коментари, има ли някой, който наистина разбира какво говори този човек под снимките на авторите? Навярно полудявам... И както казах - ще излезе, че сам съм си виновен накрая!...
Автор: pachok   
Дата:   03-06-16 02:07

Имам чувството, че е доста начетен, вижда работите и иска да каже нещо важно за снимката, но честно казано и аз не мога да разбера какво точно :-)
Автор: антивик   
Дата:   03-06-16 06:59

Амийй[smilie2]...аз кога не мога да разбера нещо го прескачам и игнорирам. Вариантите са 2: или аз съм прекалено умен, а написаното е изключително тъпо и не си заслужава да се напъвам да го разбера или обратното - аз съм прекалено тъп за да разбера философските мъдрости на някой гений и тогава той колкото и да се напъва нищо не може да ми обясни, а и аз да го възприема.
Иначе казано - загубена кауза[smilie3] .

Публикацията е редактирана (03-06-16 09:07)
Автор: LorDDemoniC   
Дата:   03-06-16 07:17

На мен ми е изключително забавен тип :)
Автор: jino   
Дата:   03-06-16 07:20

Искрено се забавлявам с коментарите му.[smile]
Автор: jino   
Дата:   03-06-16 07:20

А може да му е сестра ...[smilie18]
Автор: Nikolas666   
Дата:   03-06-16 08:20

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Автор: Evolve   
Дата:   03-06-16 09:12

Има едно хубаво излъчване истинско,което псува на майка технологийте
и е обещание на Христо Стоичков ,да стане учител по литература...

[smilie18] [smilie18] [smilie18]
Този коментар вчера го видях и въобще не можах да разбера,но звучи забавно.
[shtrak] [smilie5]
Автор: шдфдшд   
Дата:   03-06-16 09:37

baddimo, без съмнение, е поeт !...[smilie7]
Автор: rimohit   
Дата:   03-06-16 09:50

Според мен е роднина на Димитър Пенев! [beer]
Дата:   03-06-16 09:58

..стилът им е еднакъв..не е зaдължителнo дa сa роднини...[smilie8]
Автор: Imaginarium   
Дата:   03-06-16 10:26

Авторе, не си само ти, не се притеснявай.И аз имам същата чуденка като теб, но както каза vanquished "в интернет, всеки има право да е анонимен"
Аз също смятам, че е напълно луд и също ме дразни с необяснимите си коментари и понякога обидни изказвания, но не сме ние хората, които да го анализираме.Нито имаме правото, нито способността :)
"Всеки луд с номера си" е казал народа...
Научи се да пропускаш простотията да минава покрай теб, а не през теб, иначе няма да издържиш дълго и е възможно неусетно да се превърнеш в аналог на сегашния ти антипод :)
Пък и честно казано, не усещам лошотия в изказванията му, по скоро обърканост и зов за внимание...
Автор: PhotoBo   
Дата:   03-06-16 10:39

Жалко, че не качва снимки в профила си, последната е от 2007-ма... Май още и тогава си е бил "цар" на изразните средства, но към себе си е по-скромен:

"Страхотна авторе нека ...да имаш себе си...Другото е същото..."

Мен лично не ме забавлява с несвързаната си реч и лунатическия си подход, каквото и да иска да каже...Просто не го разбирам, явно съм прекалено тесногръд, но доколкото виждам не съм единствен [smilie10]

"Ще даде определение за Мъда , мъдай, мадамата ...позиционирането в джуджки
и позите ???Ю Що я снима Ве позьор А????
....Реципиент си на еклектиката на Пернишкия винкел ,при която" В колко пози си ма снимал "
губи смисъл да кахърим пространството"

Еб@си критиката към снимка?!?[smilie10]
Автор: Jk.freeman   
Дата:   03-06-16 12:03

Ще следя темата от любопитство да видя още колко хора ще паднат на нивото на DX. (изключение LorDDemoniC и jino, които казаха че се забавляват)
Дата:   03-06-16 12:18

Споделете възвишеното си ниво и обяснете на нас простите как тълкувате думите на автора, моля!?

A.k.a baddimo

Публикацията е редактирана (03-06-16 12:20)
Автор: lamerko   
Дата:   03-06-16 12:22

Защо просто не го блокирате? :)
Дата:   03-06-16 12:30

Как се блокира потребител с коментар под чужда снимка?

iskren84 явно го блокира от време на време, но това не му пречи да продължава да "радва" с коментарите си, преди да бъде блокиран..

Публикацията е редактирана (03-06-16 12:32)
Автор: сторк   
Дата:   03-06-16 13:20

Не го блокирайте, бе хора.. [smilie3]
толкова е различен и разпознаваем,
даже го предпочитам пред
ах, ох, !, !!!, ***, !?!, яко, къртиш

усмихнете се... Омммм
пък и той да се усмихне и да се включи в дискусията,
не е като да няма дар слово
[smilie25]
Автор: BAJDOBRI   
Дата:   03-06-16 13:40

И на мен ми се струва,че хич не е глупав! Простоили има задявка с някой и си говорят на собствен език(?!?) или начинът му на изразяване е такъв(собствено разбираем) Имам братовчед,завършил Американски колеж и начетен(в никакъв случай не и с псих.отклонения),който е почти идентичен случай,когато се изразява писмено!
А иначе човекът има и акаунт във Фликър Flickr baddimo и хич не са му лоши снимките и тук и там! Явно много изнервено живеем,щом се стягаме от всичко неразбираемо за нас! [smilie21]
Под една от снимките му,озаглавена "Утро" има цитат на Рафаел Ферлосио-"Птиците...от ляво идваха черни,кацаха на челото му и ставаха бели ... няма край, няма и начало и си остава всичко бяло..." !!!!![cool] Нека да е луд!!![smilie3]
А под "снимката" му "Новогодишна приказка" има откровена заигравка и закачка със съфорумници! Ето цитат:
"Здравейте, скъпи приятели!Тази приказка е за вас,но няма да ви я разкаже баба(която не е баба),а ще ви я разкажа аз.Това е приказка за malkiatprinc, за фото форум и още 14253 и и...снежинки.Плодете фотографийте си и нека те да са все хубави и много ,за да не се чувствате като MamaNaDvama.Snimai-те красотите на света и прекрасната ни родина,защото не всичко в България е shalalabg.Винаги да сте на Фокус.Да не виждате никакъв zorrr!!! IDA e всичко loveforever!!! Пожелавам ви много широкоъгълни усмивки с голяма детайлност по краищата.IDA ви се носи,носи подноси,като марен пръстен,като лист по гора,като лед по вода!!! Амин..."

Публикацията е редактирана (03-06-16 13:52)
Автор: M_D   
Дата:   03-06-16 13:48

Коментарите на баддимо са с класи над огромната част от снимките, които коментира. [smitten]
Дата:   03-06-16 14:07

...и всe пaк...кой е baddimo!?...[smilie8]
Дата:   03-06-16 14:11

Един от нас, то е ясно! [smilie5]
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена