Автор: DX
Дата: 02-06-16 23:18
Пускам темата в раздел Поздрави/Сбирки защото искам да поздравя с нея един от доста активните коментатори под снимки - baddimo! Похвално е това, че отделя от личното си време и оставя толкова много коментари под снимки на автори от форума. За съжаление аз самия нищо не му разбирам и понякога ми иде да му кажа просто да млъкне, защо е адски дразнещ, но не искам да нарушавам правилата на форума, да опетнявам или да се карам с някого само защото не го разбирам! Аз самия не съм толкова активен, но и в малкото пъти, в които чета коментари под снимката на някой автор, обикновенно стигам до поне 2-3 оставени поредни от същия, след което или всички коментиращи спират да пишат, защото ако е имало някакъв коментар до момента - той просто секва останалите, или в другия случай хора не му обръщат внимание, а той продължава да ръси небивалици и не свързани, не логични изречения... Никой обаче не обръща внимание или ако някой му отговори - разговорът протича в същата посока, т.е. той продължава да си ръси някакви случайно навързани думи, а понякога сформира леко обидни, но индиректни и незавършени коментари касаещи качествата на даден модел или фотограф. Примери мога да дам много, но не вярвам, че редовно четящите коментари под снимките не сте попадали на оставени от въпросния автор, но ако някой ми разясни какъв му е казуса или състоянието на този човек, ще съм благодарен! Не искам да го обиждам с нищо, както той прави понякога в коментарите си, а съм и сигурен, че ще му е лесно и мен да ме нахрани публично, макар и с риск да не го разбера, но наистина е много странен или по начина по който се изразява! Е ако иска някой от самите автори да се включи да си кажат мнения или да ми помогнат в превода с коментарите на този потрвбител?!?
|
|