Автор: PhotoBo
Дата: 28-03-16 22:33
За втори път се извинявам, че пиша в темата на автора, който без да се обижда, но ми се струва, че си прави шега вече с хората или от страни погледнато изглежда, като човек, който техниката го ограничава по един или друг начин. Имам и Х-А1, имам и D750 и още не мога да им намеря косурите, че да искам да ги сменям. И едното за ДСЛР и другото за безогледалка смея да твърдя, че се справят уникално, снимам само в RAW с големия, комбинирано с малкия. Нямам никакъв дерт с цветиве, фокус, картинка, сенки, боички, акварели и там както ги наричате. Та в тая връзка ми се струва, че ако темата е сериозна - няма да намерите, това което търсите, не и с тези изисквания, не и в този клас, не и за тия пари. Един вид очакванията се съмнявам да бъдат оправдани, точно от моделите, сред които се избира! Нищо против самите тях, даже напротив - А6000 ми е фаворит от класа си, но се опасявам, че за автора ще остане поредната разочароващата и неразумна покупка! Късмет все пак, ще се радвам да сподели след това евентуално...
|
|