Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Озвучаване на трейлъри
Автор: saved_   
Дата:   21-03-16 08:20

Здравейте!

Искам да направя няколко видеоклипа ( тип трейлър) на различна тематика, но не мога да се справя с намирането на музиката. Интересуват ме всякакви лирични и патетични мелодии, както и всичко, което би могло да служи за преход между различни като динамика сцени.

Моля давайте линкове към източници главно с инструментална музика, а не само песни! Предварително благодрая!

Отговори на това съобщение
 Re: Оозвучаване на трейлъри
Автор: saved_   
Дата:   21-03-16 08:24

Забравих да напиша, че ме интересуват и всякакви веселяшки мелодии, подходящи за бърз каданс, например :)

Публикацията е редактирана (21-03-16 08:26)

Re: Озвучаване на трейлъри
Автор: e-mil   
Дата:   21-03-16 08:49

Както има стокови сайтове за снимки, така има и стокови сайтове за музика. Търси "stock music" или "royalty free music" - ще ти излязат десетки.

Бизнес моделите са различни - някои искат абонамент, в други можеш да платиш само за едно парче, има и такива, които ти предлагат да платиш колкото сметнеш за добре.
Цените също са различни - има и по 1 долар парчето, но от тях обикновено не си струва купуването.

Re: Озвучаване на трейлъри
Автор: mortyto   
Дата:   21-03-16 10:38

Пробвал ли си Pro Scores на Video CoPilot мисля, че беше.
Има доста тракове. Мисля, че ще ти свърши перфектна работа. :)

Ето един експеримент в който използвах Pro Scores преди бая време :) https://www.facebook.com/dimitar.georgiev.Mortyto/videos/vb.100000004561108/390785557598260/?type=3&theater

Публикацията е редактирана (21-03-16 10:43)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »