Автор: koev
Дата: 17-03-16 16:24
Здравейте, както личи от заглавието, търся за една приятелка видео оператор за 16 юли тази година. За дневна сватба става въпрос (предполагам няма да има нужда от осветление). Изискването за начинаещ е заради цената.Бюджета е 200-300лв. Знам, че ще ме налазят троловете, че търся евтино, но всеки трябва да започне от някъде и това би била една добра школовка за начинаещите оператори, хем и портфолиото да попълнят, ако нямат много ангажименти.
Та за какво става въпрос: дневна сватба - вземане на булката и след това ритуална зала. Няма да има църковен ритуал.После фотосесия - предполагам около час и всичко завършва в ресторанта. Предполагаемо времетраене на ангажимента - 8 часа, като след това ще има допълнително възнаграждение при овъртайм.
Крайният резултат би трябвало да има освен цялото видео и кратко филмче с най-важните моменти. Не е нужно да е АРТ (но няма да се разсърдя ако има идея и визия), стига да е с добро качество изходния материал (HD).
Още веднъж искам да подчертая, че не е нужно колегата да си изкарва парите със снимане на сватби - важно е желание и старание да има, всичко останало ще се нареди.
Очаквам предложения на лични, ако има желаещи ще дам телефон за връзка с бъдещата булка, ако не - ще има само снимки
Искам да помогна и на двете страни - не ме съдете за темата.
|
|