Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Страница във Фейсбук
Автор: SounderJDM   
Дата:   01-02-16 00:33

Добър вечер, колеги!
Ще си дам линка на страницата ми във Фейсбук и се надявам да получа съвети и критики като начинаещ как се справям!
https://m.facebook.com/nikolayhristovphotography/?ref=bookmarks

Благодаря!
 Re: Страница във Фейсбук
Автор: Gecata   
Дата:   01-02-16 00:38

Амииии.....
Автор: CatandGoddess   
Дата:   01-02-16 00:46

Здрасти. Кажи в какъв смисъл как се справяш? Харесват ти неща и ги снимаш. [smilie24]

Автор: kvakioh   
Дата:   01-02-16 00:51

СТраниците във Фбук са за харесване и подкрепа и "фенове". За тази не виждам харесвания или друго...
Автор: colorphoto   
Дата:   01-02-16 02:05

Примерно снимката на релсата,която се раздвоява е НЕДОПУСТИМО да е толкова накривена спрямо равния хоризонт - просто като снимаш имай предвид това.
Автор: chrisnoch   
Дата:   01-02-16 04:08

Ти пък къде видя "равен хоризонт" в тази снимка? [smilie11]
Автор: Lycan   
Дата:   01-02-16 05:12

Абе като вземете да лепите това "намкойси фотографи" копирайт и да ги въртите едни шрифтове ...за кравайчета се сещам [smilie5]

Автор: colorphoto   
Дата:   01-02-16 05:38

Ночев,точно това пиша че не е изравнен кадъра,айде не се хващай за думичката хоризонт,знаем че си учен.

Бе крив му е кадъра на човека.

Публикацията е редактирана (01-02-16 14:57)
Автор: nistel   
Дата:   01-02-16 08:14

Това с фотографи-то е за да не се открадне кадъра от National Geographic и да си го сложат на първа страница [smilie5] Майтапа настрана тия логота едно че на този ти етап са напълно безмислени и единствено загрозяват кадрите ти.

Иначе кадрите биват, но за повече критика и съвети по-добре ги пускай и тук.
Автор: джъмбо   
Дата:   01-02-16 10:22

разширението "photography" не ви прави автоматично фотограф...
известни фотографи като Темелко, Дилян, Енчо, Ивайло.... не смеят да си го поставят [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Автор: xm_style   
Дата:   01-02-16 10:45

джъмбо, разширението "photography" ясно показва, че става въпрос за любител, ентусиаст.
[shtrak]
Автор: Антивик   
Дата:   01-02-16 11:28

Бе то и аз съм пълен любител, ма не се кича с надписи и титли[smilie8]
Автор: Бонд   
Дата:   01-02-16 11:31

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Автор: lamerko   
Дата:   01-02-16 14:45

И аз не слагам нищо, ама не съм станал известен - явно няма зависимост [smilie18]

SounderJDM: има разни групи във Фейса като ФотоСвят , където би получил по-адеакватни съвети за снимките си :)
Автор: Don_Diego   
Дата:   01-02-16 14:58

Добре бе хора... не гледате ли снимки други освен вашите?! Погледнах двете в профила ти и ... прав е Джъмбо. Пък имайте малко самокритичност и визия за собствените си неща. Къде е усета, къде границата, че си много далеч дори и от посредствено... колеги?! По форум ли, по какво? Като тотален любител ти казвам, бъди по скромен- не си единствения с фотоапарат мамка му...
Автор: hrup   
Дата:   01-02-16 15:07

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Автор: Evolve   
Дата:   01-02-16 17:46

Имаш цял живот да се учиш [shtrak]
Разглеждай добри сайтове за фотография и възприемай [smilie21] :)
Автор: PhotoBo   
Дата:   02-02-16 04:54

Като изключим последните съвети, които са добри и целенасочени, преди това темата е голям смях. И всички доста забавно са подходили. Смея се сам на глас посред нощите ... още веднъж прочитам мненията и отивам да разгледам на момчето снимките, наистина [smilie5]

ПП: Пфу, греда - човека дал линк ама е писал от телефона си, та ми се отвори мобилната версия на ФБ страницата му - няма такава отврат с резолюцията! Изтрих моментално буквата m от линка - все тая... Скролнах набързо - някой вече го е казал - снимал си всичко, т.е. практикуваш! Снимай смело, не се отказвай, но според мен е рано за критика! (и като час и като време...) Успех!

Публикацията е редактирана (02-02-16 05:02)
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.