Автор: gbdesign
Дата: 13-06-16 01:11
На всяко летище са различни проверките и мерките за сигурност. Вчера в Амстердам, правеха най-щателните проверки, които съм виждал. Хич и не ми обърнаха внимание на фотоапарат, светкавица, обективи, лаптоп, флашки, зарядни и т.н. но много, ама много внимателно ми провериха чадъра. На други пътници също оглеждаха най-вече чадърите. На човека пред мен, всяка дрешка я провериха с някакво устройство. Преди няколко дни във Валенсия, жената дето "гледаше" скенера, се беше обърнала и си говореше с колежка, до като ми минаха нещата. Нашите олигофрени тук, веднъж ме караха да вадя всичко от раницата. Някъде по средата, се отказаха... От няколко дни тече поредната безумна акция около нашето летище и пълно с жандармерия. На входовете избирателно прекарват през скенери багажа на хората. Смешно ми стана, като някаква дебела, чаршафосана от главата до петите, с два огромни куфара, се направиха че не я виждат, а дърпат обикновени, наши хорица, с нищо не всяващ съмнения вид. По американските летища, задължително карат да включиш, всяко едно електронно устройство и ако не сработи, обикновено следва "разглобяването" му. Винаги тръгвайте със заредени батерии на лаптоп, светкавица, фотоапарат, телефон и т.н. Само така можете да сте сигурни, че няма да Ви счупят някое устройство.
|
|