Автор: pepi34
Дата: 19-01-16 17:04
От всички глупости дето прочетох в тая дискусия само Екобо е написал нещо по темата :)
shagy - всички изброени от теб момичета са платени,посочените от теб фотографи също ще го потвърдят, а Клаудия е най-платената от всички.Готините мацки отдавна не дават нищо безплатно, даже и не говорят с теб безплатно, освен ако не си супер мачо (но след разговора ако се пробваш безплатно пак си чао) А това че някоя я "мъкнат" както се изрази не означава, че е безплатна, означава че е доста търсена и си върши добре работата. Питаш дали е спряла да пуска? Точно заради фотографи с такова мислене, сериозните момичета вече не искат да се снимат нито голи, нито облечени. Аз съм един от тия дето присъства на повечето по-големи събития от гореизброените и честно да си кажа, не съм чул модел да пуска, а ти ако си опитал лично, по добре сподели някое и друго име, ще има доста колеги, които ще те почерпят, аз също :)
Относно Клаудия - не се снима отдавна за Телеграф и не се снима отдавна и гола, точно заради това, че повечето не искат да я снимат, а се пробват за други неща. Сменила си е телефона и фейсбука, отговаря само на сериозни ангажименти от хора с препоръки (тоест Ти трябва да си препоръчан от някого)
И най-накрая баш по темата - момичета за безплатни снимки, тоест ТФП има колкото си искаш. Просто трябва да са ти познати или на твои познати приятелките. Иначе не се връзват, щото това е най-експлоатирания номер за свалка и вече много се изтърка :)
|
|