Автор: headcharge
Дата: 19-10-15 14:00
Лично за мен, Vivian Maier и Matt Weber изчерпват стрийт фотографията. Може, и вероятно има и "по-добри", но всичко което ми е интересно в този жанр, съм го намерил в доволни количества и качества у тях двамата. Естествено, правят се интересни проекти и сега, като серията "портрети на непознати" на Danny Santos например, но това са по-скоро любопитни, отколкото генерално значими работи.
(И една музикална скоба към InnerSelf за Металика - Металика са много лош пример за сравнение с тоя тип Лойтард - те наистина са били нещо ново и интересно за времето си, което успяват да наложат и продадат в милионни тиражи без абсолютно никаква реклама, без сингли, без платени ротации, без клипове по MTV, единствено чрез концерти и буквално от дума на дума между феновете, което лично за мен (без да съм им голям фен) е красива и впечатляваща история, достойна за филм :) - първият им клип е на One - парче (както знаеш) чак от четвъртия им албум :) Затова и последвалата трансформация в посока бесен комерс от черния албум нататък беше принципно падение спрямо историята на Металика до този момент, а не просто sellout завой, какъвто правят почти всички групи така или иначе. Затова много хора тогава бяха искрено шокирани, а не просто разочаровани.)
|
|