Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Малко от Лондон да се обадя! Ако има някой насреща...))))
Автор: cicomanco   
Дата:   15-10-15 19:38

Здравейте народе дето е в Лондон!
Ако има някой дето да се видим и да сподели малко опит в оцеляването тук, ще се радвам!
Поздрави!

Отговори на това съобщение
 Re: Малко от Лондон да се обадя! Ако има някой насреща...))))
Автор: sherbit   
Дата:   15-10-15 20:00

и аз съм бил в Чехословакия

Автор: nedovolko   
Дата:   15-10-15 20:49

в Русия съм!

Автор: burningice   
Дата:   15-10-15 20:58

Готиното на Лондон е, че осветлението почти винаги е равно :)

Автор: pif   
Дата:   15-10-15 23:22

Отиде за малко или за много? Чувалите с тебе ли ги взе или са още тука? Ще продължаваш ли към Ирландия или оставаш там?

Автор: lamerko   
Дата:   15-10-15 23:37

Към 2 (а някои линии още към 12) сутринта спират последните влакове на метрото - внимавай с нощната фотография, ако не искаш да спиш на улицата [smilie5]

Автор: PhotoBo   
Дата:   17-10-15 13:40

Лондон - хубаво място за туристическа дестинация, но кофти, натоварено, шумно и пълно с всякакви хора място. Идеално е за снимки, стрийт, портрети на всякакви типажи, но не бих се борил и оцелявал в подобен град. Спокойствието и нормалния живот е в прованса, дори само на няколко десетки мили от там. От друга страна - повече хора, повече потенциални клиенти. Колегата Chipsy, който също е там май не се оплаква, но определено огромния град не е за всеки.

Автор: papadok   
Дата:   18-10-15 00:52

Да, всичко това е вярно но е истина, че в Лондон има и безкрайно много тихи и уютни места и зони. И не е задължително те да са в скъпарските квартали.
Ако човек не е пътувал много и не се е преситил от чудновати гледки, Лондон е безкрайно интересно и красиво(според мен) място.
Не е за пренебрегване и факта, че в климатично отношение Лондон не е Англия. Времето е много приятно и меко с изключително умерени температури а понятието"дъждовен Лондон" е просто смешно. "Мъглив Лондон" пък вече ми звучи фантастично. Дори и да се е образувала някъде, някога мъгла, покрай Темза или каналите, било е за кратко.

Неприятният момент тук са ремонтите и строежите. Усещането ми за централната част на Лондон е като за най-голямата строителна площадка в света.

Автор: lamerko   
Дата:   18-10-15 01:28

Мъгла в Лондон не съм виждал, но за валежите (особено тази година) не съм особено съгласен [smilie18]

Дата:   18-10-15 01:54

Ей така видях аз Лондон при моето посещение миналата година:

https://photo-forum.net/static/site_pics/163/1410909631_harb.JPG

Автор: alfonsito   
Дата:   18-10-15 02:11

PhotoBo Много беден поглед към града

[smilie23] [smilie5]

Автор: PieroBG   
Дата:   18-10-15 02:18

Много си бърз. Успех![cool]

Автор: stoikovv666   
Дата:   18-10-15 02:19

Времето лети тук с бясна скорост, все не достига...
Лондон, не го препоръчвам като дистанция за туризъм, изобщо Англия, не я препоръчвам за туризъм, само северна не съм обходил, не мисля да е нещо по различно.
Иначе през цялата година в Лондон, температурите са 8-20 градуса, с някой друг ден изключение. Няма дъжд, няма сняг, нито мъгла. Има обаче убийствен вятър, през 80-90% от дните през зимата.

Напоследък, често ме питат българи как седят нещата със снимането тук. При мен не седят изобщо професионално, дори не мога да си го представя да се издържам само от фотография или поне да разчитам до някаква степен. Снимам някой познат, колеги, техни приятели, или някой друг заблуден незнайно как и от къде ме намерил. Да, можеш да изкарваш за хубава, нова скъпа техника и аксесоари. Но да живееш на този стандарт в Лондон, с комисионна на неизвестен фотограф [smilie8]

Така де, мегаполис е, със сигурност има много и големи възможности, както и конкуренция. [shtrak]

Дата:   18-10-15 03:10

Автор: alfonsito
Дата: 18-10-15 02:11

PhotoBo Много беден поглед към града

[smilie23] [smilie5]

Е защо сега така злобно? Исках да покажа, че ни мъгла, ни дъжд, нито бели мечки имаше при моето посещение там...Но вярно, не бях се подготвил, носех със себе си само безогледалката, която се оказа с полу-изтощена батерия и не успях много да снимам. За сметка на моята несполука, можеше да дадеш два-три твои богати на гледка кадъра и щеше да ми се изясни, а пък хората да добият добра представа за столицата [smilie3]

Дата:   18-10-15 09:42

Ще ти изпратя на лс, някой ден!
Аз злоба не виждам :D А дали е огледалка или триогледалка погледа си е един :) [smilie24]

[smitten]

Автор: deyan_de   
Дата:   18-10-15 13:12

Моят поглед [shtrak]

Автор: nyamago   
Дата:   18-10-15 13:35

Аз от тия работи не разбирам, ама гледам тука доста задълбочени познавачи на Лондон има - не знаех, че във форума сме толкова много дъртаци?..

(Повече от 30 години обикалям и опознавам Лондон и още не го познавам - други явно са тук от по-отдавна и му знаят "и кътните зъби" - или "майчиното мляко" ли беше??.. [smilie8] )

Айде по-полека с авторитетните изцепки! Човек и за Панчарево не бива да е толкова категоричен, а тоя град е малко по-голям и многолик.

И погледът не е един, alfonsito - безброй са. И слава Богу!
[shtrak]

Автор: Тед   
Дата:   18-10-15 14:17

Вие все снимки от центъра.
Дайте малко от кварталите..... пакистанци, индийци, африканци - дето е 95% църно, а тук там някой бледолик....

Автор: victory13   
Дата:   18-10-15 14:45

Тед, кат си наясно с кварталите, дай ти някой кадър с "95% църно"... или от Люлин пишеш [smilie18]

Автор: Тед   
Дата:   18-10-15 15:05

Пиша ти от Турно Магуреле дестрикт.
С расизъм не се занимавам. Виж....кварталите с индийци и пакистанци са атракция.
Или като попаднеш в ресторант дето няма бял и всички те гледат като изгубен в пустинята...

Автор: cicomanco   
Дата:   18-10-15 15:19

То лошо няма да се пробва! Аз съм от една седмица тук и времето ми е абсолютно достатъчно за да разбера, че в тази част на цивилизацията преобладават бели, синеоки цигани с бели колосани якички и никаква човещина. Нямам общо взето никакви изненади, а само потвърждение на представата която си бях създал. Града е нелош. Всъщност е едно към едно с начина по който го описва Тери Пратчет!

Автор: burningice   
Дата:   18-10-15 19:14

Човещината я търси в нашата столица, не в Лондон, там можеш да намериш други неща, вкл. и добре платена работа.

Дата:   18-10-15 20:25

Автор: nyamago
Дата: 18-10-15 13:35

Аз от тия работи не разбирам, ама гледам тука доста задълбочени познавачи на Лондон има - не знаех, че във форума сме толкова много дъртаци?..

(Повече от 30 години обикалям и опознавам Лондон и още не го познавам - други явно са тук от по-отдавна и му знаят "и кътните зъби" - или "майчиното мляко" ли беше??.. [smilie8] )

Айде по-полека с авторитетните изцепки! Човек и за Панчарево не бива да е толкова категоричен, а тоя град е малко по-голям и многолик.

И погледът не е един, alfonsito - безброй са. И слава Богу!

Имах предвид, че погледа на photobo е едни и същ и техниката не е от значение, ако не те мързеше да мислиш щеше да схванеш ...

Мерси, че ме светна за различните погледи хахахах [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Някои хора са цял живот със себе си, ама грам не се познават :D

Публикацията е редактирана (18-10-15 20:27)

Автор: nyamago   
Дата:   18-10-15 21:26

> Някои хора са цял живот със себе си, ама грам не се познават

Прав си. Нямаш представа (няма и начин да знаеш) колко си прав.
[beer]

Автор: didesignbg   
Дата:   18-10-15 21:40

Лондончани, как беше концерта на Милко Калайджиев? [smilie5]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »