Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Dropbox и Samsung
Автор: ioana-foto   
Дата:   19-01-15 10:00

Получих съобщение че промоционалния ми акаунт в Dropbox от 50GB ,който получих през 2012 мисля при покупката на Galaxy Note 1 , изтича след 21 дни !

Въпросите ми към запознатите е следните:

1 Ще загубя ли всичко което съм качил там до сега или просто няма да мога да качвам повече ?

2 С какво ще ми препоръчате да заменя Dropbox , изискванията са да е функционално като или по добро от dropbox но с повече свободно пространство и съответно безплатно .

- нужно е да може да се качват голями файлове и цели папки с такива.
- да може да генерира код за снимка в пълен размер и последващото му качване в форуми.
- да позволява разглеждането на снимки в пълен размер.

https://img-fotki.yandex.ru/get/15497/194848933.c/0_121c48_fcd4806f_orig.png

dropboks.png

Отговори на това съобщение
 Re: Dropbox и Samsung
Автор: iliyanb   
Дата:   19-01-15 10:11

Smugmug - 48usd на година.

Автор: LorDDemoniC   
Дата:   19-01-15 10:16

Сваляй инфото да го загубиш пък какво ще стане ще видиш след 20 дни.

Автор: h_bio   
Дата:   19-01-15 10:19

Няма да го загубиш. Просто няма да можеш да качваш повече.

Автор: e-mil   
Дата:   19-01-15 10:43

Файловете ще останат. Няма да можеш да качваш нови. Можеш да теглиш старите, но няма да имаш синхронизация, докато не слезеш под лимита.
Същото ще стане и ако си купиш нов скъп Самсунг (примерно S5 или Note 4), с който пак ще имаш промоция за Dropbox, но няма да можеш да я закачиш към стария акаунт. Ще трябва да си направиш нов.

Кажи-речи всички популярни хостинги имат това, което искаш, но за качване на папки не съм сигурен. Зависи и какво имаш предвид под големи файлове. SmugMug например има лимит за видео от 3GB или 20 минути, и 50МБ на снимка.

В крайна сметка Dropbox Pro ти дава 1ТБ и струва по-малко от 20лв на месец. Като имаме предвид, че може да ти служи за бекъп, цената въобще не е висока.

Публикацията е редактирана (19-01-15 10:45)

Автор: lamerko   
Дата:   19-01-15 10:58

Споко - аз имах над 100Гб от Самсунг (активация на два телефона). Когато изтекоха - акаунта ми стана "на минус" - всичко си беше там и без проблем с достъпа... просто не можеш да качваш нищо, докато не освободиш достатъчно място, че да лимита ти да стане положителен :)

Автор: StoyanAtanasov   
Дата:   19-01-15 11:15

Предложението от Google Drive е 100 GB за $1.99 или 1 TB
$9.99 на месец. Има възможност за качване на цели папки. И ако цената е решаваща - 1 TB HDD e 120 лв.

p.s.
Google+ Photos - Photos bigger than 2048x2048 pixels use your storage. Everything smaller than that is free.

Автор: rx   
Дата:   19-01-15 11:20

Препоръчвам отиването до Техномаркет и вземането на който и да е home cloud продукт - дали ще е на WD или на Тошиба, за около 300лв ще имаш всичко ПРИ ТЕБ, с контрол единствено и само от теб, освен това ще имаш и медия сървър, и всички останали благинки.

Дата:   19-01-15 11:25

Мдам... слагането на разни неща като Dropbox, Google Drive т.н. е равносилно на обществено споделяне. Ако си купувате домашен сторидж - гледайте да е някое NAS-че с поне два диска в RAID1. Излиза по-скъпо, но поне ще има някакво подсигуряване. Аз лично съм страдал 2-3 пъти с големи дискове...

Автор: iavorianev   
Дата:   19-01-15 11:29

pcloud, мисля че при активация имаш 10 гб,но с разни други екстри можеш да ги докараш до около 15гб,могат да се качват цели папки,няма ограничение за големината на фаила и всичко това ти е безплатно

Автор: rx   
Дата:   19-01-15 11:32

lamerko ако информацията е ценна, може не само да се репликира, а и да се релокира - примерно едно синхронизирано копие в офиса и у вас - даже пожар да стане, инфото е спасено :) Аз съм така - сървъра е у градо, а резервното копие - на сьелу в мазата. Така не ми пука нито за квоти, нито за "Съгласни ли сте с условията(да ви следят, да ви човъркат във файловете, да стане фал и да се окаже, че снимките ти с любовницата са качени в замунда, барабар с всичките ти документи)" [beer]

Бай дъ уей, ако някой наистина се е зачитал в условията за ползване на тези услуги, не може да не му е направило впечатление, че онези не носят НИКАКВА, ама НИКАКВА отговорност за информацията ви. Демек, ако утре се логнеш в акаунта си и няма нищо вътре, дори не са длъжни да ти обяснят какво се е случило :) Затова - не, мерси.

Публикацията е редактирана (19-01-15 11:34)

Автор: hose   
Дата:   19-01-15 11:46

copy -то не е лошо, стартира с 15 или 20 гига, ако минеш през реферал линк като този, ползвам ги от 2 години някъде, горе долу са стабилни като за безплатни, имат апсове и софт и тн… и през реферал линкове можеш да събереш доста

но принципно аз го ползвам само за споделяне с много хора или неща които не са ми важни

Автор: sashinkata   
Дата:   19-01-15 12:44

На copy-то хубавото е, че имаш 15гб безплатни и можеш да пращаш покани на твои приятели. За всеки регистрирал се от твоята покана получаваш по 5гб (мисля неограничен брой пъти). Ако нямаш много познати желаещи да ползват copy правиш набързо няколко мейла и ги регистрираш толкова пъти колкоти гб ти трябват. Общо взето за има няма половин час може да имаш поне 60 - 70 гб отгоре. Иначе ъплоуда е малко по-бавен от този на dropbox-a.

Автор: iavorianev   
Дата:   19-01-15 13:11

А как стой въпроса със скоростите на ъплоуд/даунлоуд?

Автор: eurodriver   
Дата:   19-01-15 13:44

,Алтернативата, която открих е box.com стартираш с 50гб фор фрии и е доста по-функционално от дропбокс. Имат си и приложения за мобилни.

Автор: e-mil   
Дата:   19-01-15 13:53

Тия 50ГБ на box.com са промоция само за избрани устройства.
https://support.box.com/hc/en-us/articles/200527078-Box-Promotions-FAQ

Иначе безплатният вариант е 10ГБ с ограничение от 250МБ на файл.
https://www.box.com/en_GB/pricing/

Автор: nsirakov   
Дата:   19-01-15 14:05

sashinkata написа:

> На copy-то хубавото е, че имаш 15гб
> безплатни и можеш да пращаш покани
> на твои приятели. За всеки
> регистрирал се от твоята покана
> получаваш по 5гб (мисля
> неограничен брой пъти). Ако нямаш
> много познати желаещи да ползват
> copy правиш набързо няколко мейла и
> ги регистрираш толкова пъти
> колкоти гб ти трябват. Общо взето
> за има няма половин час може да
> имаш поне 60 - 70 гб отгоре. Иначе
> ъплоуда е малко по-бавен от този на
> dropbox-a.

така е, имам около 50Гбта в копи.ком от реферали, но с различни мейли не можеш сам да си надуеш пространството... за да ти даде екстра 5Гб трябва реферала да инсталира на друг компютър/таблет/телефон програмката.. не че е проблем, но е тегаво

Дата:   19-01-15 14:09

И така, докато един добър ден не се окажеш без цялото съдържание. Няма нищо безплатно, да знаете :)

Автор: hose   
Дата:   19-01-15 16:30

така е, за това написах че го ползвам само за споделяне - много е удобно като трябва едни файлове да стигнат до много хора по различно време или много хора да имат достъп до тях

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »