Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 проблеми заради фотографията
Автор: Славчо1989   
Дата:   05-12-14 22:27

Покрай фотографията, освен положителни има и отрицателни случки или иначе казано, какви проблеми Ви е създавала фотографията?
Примерно при мен, последната ми приятелка, не ми позволяваше да снимам други момичета от ревност и се зачудих, какви ли интересни случки имате съфорумци?

Отговори на това съобщение
 Re: проблеми заради фотографията
Автор: niro   
Дата:   05-12-14 22:34

Щом казваш 'последната' и в мин. време, значи си решил проблема.[smilie3]
Иначе съм имал въпроси - Защо снимаш, къде отиват после тия снимки.

Автор: GOSPODIN   
Дата:   05-12-14 22:45

Подобен проблем с въпроси от сорта: 'Какво им е хубавото на тия уруспии? Защо не си снимаш пейзажи?"
Има и обратния момент, когато навиеш една девойка да я снимаш, а после се оказва понякога, че тя си е мислила за повече от снимки.[smile]

Автор: Pavlov   
Дата:   05-12-14 22:53

https://photo-forum.net/static/site_pics/197/1417812546_130831_194134.jpg

Направих тази снимка на Автогара Запад в Бургас. Залезът беше невероятен, търсех място, от което да го хвана целия. И в движението си застанах на входа на "Топливо", широко разтворен портал. Някакъв пиян пазач отвътре ме видя, и налетя на бой. Наложи се да звъня в полицията, за да го укротяват.
Тази случка ми развали спомена от иначе изключително приятния тридневен престой в Бургас и Созопол.

Автор: IsoIv   
Дата:   05-12-14 23:06

GOSPODIN,точно в десетката[beer]

Автор: fotorafi   
Дата:   06-12-14 06:38

По времето на социализма имаше един жесток закон за Държавната тайна. И ние фотографите бяхме винаги на острието на бръснача. Забранено беше да се снимат хиляди елементарни неща: гари, перони, железопътни линии, стрелки, панорами на заводи с комините им, панорами на язовирни стени и хиляди неща. Имал съм десетки неприятности,въпреки служена и журналистическа карта, специални разрешителни от съответното министерство.
Бил съм арестуван 3 пъти:първият път в Комбината за цветни метали край Пловдив. Прекарах 4 часа заключен в стаята на специалния отдел. Вторият път от МВР Пловдив защото снимах масов бой на футболен мач по време на Пловдивския панаир.Трети път на язовир Доспат.
Десетина пъти тъпи, пенсионирани милиционерски началници, работещи след пенсиониране в различни "важни и стратегически обекти" са ми осветявали филма... Ама весело ни беше, когато ги надхитряхме[beer]

Автор: fove   
Дата:   06-12-14 09:40

fotorafi [smilie24] [smilie24]

Автор: victory13   
Дата:   06-12-14 10:03

Само заради Боянските водопади дремах 6 часа в VI-то, ама е толкова обла случка, чееее [smilie18] [beer]

Автор: falcon   
Дата:   06-12-14 10:04

Да се удавиш или не, да се биеш със змиите за място или не, да споделяте една обща кръв с кърлежите или не, как да се претрепеш, но да опазиш техниката цяла...ей такива интересни проблеми с фотографията[smilie5]

Автор: shamelessEyes   
Дата:   06-12-14 10:39

не знам си какво си за фотографията, но определено Тя има проблем с хората [smilie5]

Автор: shamelessEyes   
Дата:   06-12-14 11:47

ако трябва да съм по-сериозен, ще споделя, че е доста объркано като цяло с изкуствата - дали това което правиш говори за автора си, за неговата личност?

На някой въпроса може да се стори наивен, но ми се струва съществен. В тия времена дето живеем, сме заобиколени от "изкуство" всякакво. Къде е границата и дали трябва винаги да си по-по и най .., най-малкото да се представиш дууубре [smilie11]

[smilie25] [smilie21]

иначе проблеми всякакви, най-вече с чуплив характер

Автор: kvakioh   
Дата:   06-12-14 11:50

Нелегални имигранти от Африка ми направиха коментар, че съм ги снимал на пазар в Португалия. Бях с апарат с две карти, изтрих от едната и им показах, че съм честен. От другата карта имах кадрите.
На неохраняван южен плаж на черноморието снимам открито с телеобектив посред бял ден, всички ме виждат. Не снимам хората изобщо. Идва чисто гол човек, подпийнал и обвинява, че съм папарак. Показвам му спокойно, че нямам кадри с хората на плажа.
На сесия в студиото в София ползвателите и професионални фотографи правят сесия с известна моделка. Помолили са ме да направя нещо като backstage, като страничен изглед на това как снимат, защото сесията е специфична и нетипична за малкото пространство. Оказва се, че снимам повече от самите професионалисти. Моделката с цялата си гордост и нацупеност обвинява, че съм щракал много и не й е неприятно. А само след седмица беше на билбордове и из масовия печат и медии за да й се повиши гордостта.
Счупени статив и мокри крака редовно от плаж, река и водопадчета. Сцепено магнезиево тяло на голям Канон заради лош статив. В последствие поправен.
Това е негативното от мен.

Автор: Славчо1989   
Дата:   09-12-14 14:32

[smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »