Автор: kvakioh
Дата: 06-12-14 11:50
Нелегални имигранти от Африка ми направиха коментар, че съм ги снимал на пазар в Португалия. Бях с апарат с две карти, изтрих от едната и им показах, че съм честен. От другата карта имах кадрите.
На неохраняван южен плаж на черноморието снимам открито с телеобектив посред бял ден, всички ме виждат. Не снимам хората изобщо. Идва чисто гол човек, подпийнал и обвинява, че съм папарак. Показвам му спокойно, че нямам кадри с хората на плажа.
На сесия в студиото в София ползвателите и професионални фотографи правят сесия с известна моделка. Помолили са ме да направя нещо като backstage, като страничен изглед на това как снимат, защото сесията е специфична и нетипична за малкото пространство. Оказва се, че снимам повече от самите професионалисти. Моделката с цялата си гордост и нацупеност обвинява, че съм щракал много и не й е неприятно. А само след седмица беше на билбордове и из масовия печат и медии за да й се повиши гордостта.
Счупени статив и мокри крака редовно от плаж, река и водопадчета. Сцепено магнезиево тяло на голям Канон заради лош статив. В последствие поправен.
Това е негативното от мен.
|
|