Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Странна тема :) Търся едно момиче :)
Автор: DenisVelev   
Дата:   09-08-14 20:06

Здравейте колеги! Преди седмица, случайно на една бензиностанция (в София), видях едно момиче което ... ми грабна погледа ... Дълго се чудих, размишлявах .. така и не се реших да отида ида се запозная с нея като човек. Срам ме е .. щракнах 2 снимки ... мисля че бях видян че снимам (не знам със сигурност) та ... какво мога да направя? Нито името и знам, нито знам нещо за нея. Тя беше с още едно момиче. Мисля че кара Toyota Aygo :) Ако сметнете че темата е нередна, моля да бъде премахната :) [beer]
 Re: Странна тема :) Търся едно момиче :)
Автор: deathzone   
Дата:   09-08-14 20:06

Пусни я на някой билборд и кажи, че се издирва...:P
Автор: guciguci   
Дата:   09-08-14 20:17

Гледах един фантастичен сериал и там с някакви програми,които се свързват с всички социални мрежи,намериха един човек само по негова снимка. Сваляш си такава програмка,мисля,че на ЦРУ беше някаква разработка,качваш снимката и тя почва да търси... Аз така преди години видях едно ослепително момиче тук в Пловдив на центъра. Беше някаква чернокожа и после се оказа,че някакъв конкурс за миски имало. Имам я на снимка,ама толкова....
Автор: Kalimas   
Дата:   09-08-14 20:20

Пускаш снимките в нета с надпис, "Издирва се от фотограф за заплащане на хонорар" (или нещо подобно) и може и сама да ти се обади. [smilie5] [smilie21]
Дата:   09-08-14 20:21

При мен ситуацията, не е чак такава :) Имаше визуален контакт .... и не е миска ... просто в мойте очи е ослепителна ... :) Пусти срам ...
Автор: guciguci   
Дата:   09-08-14 20:25

Явно си млад още. Колко сме ги изпускали такива. Ще я забравиш,спокойно.
Автор: sherbit   
Дата:   09-08-14 20:39

дай снимки
Автор: sathv   
Дата:   09-08-14 20:48

Не се захласвай толкова. И по-хубави сме виждали и по-грозни сме еб*ли.
Дата:   09-08-14 20:53

Снимки бих постнал ..... Само не знам как стои върпоса с законодателството.... не искам, дори и да не съм подсъдим да причинявам психически вреди .. Дайте съвет ... Аз съм културен човек .. не съм простак, а и не искам да изглеждам като такъв ..

Публикацията е редактирана (09-08-14 20:54)
Автор: sheriff   
Дата:   09-08-14 21:53

Не мога да ти дам съвет, но ти стискам палци!
Всички сме имали такива случаи. Постъпил си правилно - истинският джентълмен не заговаря непознат без да е представен. [smile]

Автор: geg   
Дата:   09-08-14 22:07

Най-практичното е: частен детектив. Но ще струва пари. А и вероятно вече са изтрили записите от охранителните камери на бензиностанцията - за номера на колата. И значи - няма да са малко пари...
Успех [smile]
Автор: bairi100   
Дата:   09-08-14 23:00

Съвета е,културните хора си остават с гледането и мечтите.Тоя тип плодове сами не падат от дървото НИКОГА![beer]
Автор: geokar   
Дата:   09-08-14 23:00

Туй като песен на Боян Иванов. Успех!
Автор: emo99   
Дата:   09-08-14 23:37

Чакай малко. Искаш да ни кажеш, че си я харесал или си се влюбил в нея? Кое от двете? А тя показа ли по някакъв начин, че и ти си и интересен?
Автор: da.fo   
Дата:   09-08-14 23:42

Едно време(когато нямаше интернет) ги заговаряхме мацките ... сега с този чат не смеете един комплимент в очите на хубавелките да обелите. Социални мрежи, чатове, лайкване на снимки ... ала/бала [smilie3]

Автор: roshafff   
Дата:   09-08-14 23:43

sheriff написа:

> Постъпил си правилно - истинският
> джентълмен не заговаря непознат
> без да е представен. [smile]

Това е пълна глупост. Едно време може да е било така, но сега не е.
Или рискуваш отрязване или не го правиш и после съжаляваш.

Мога да ти предложа да следиш този форум и да правиш нещата, които съветват в него :)

http://pickup-project.net/forum/

И съм сигурен, че ако го правиш, никога няма да съжаляваш.

Публикацията е редактирана (10-08-14 01:14)
Автор: deathzone   
Дата:   10-08-14 00:09

Прати снимки
Дата:   10-08-14 00:54

Благодаря ви..

Публикацията е редактирана (10-08-14 11:20)
Автор: cvetomir   
Дата:   10-08-14 01:01

Приятелю, няма как да я намериш, ако не използваш снимките. Пусни ги в нета и обяви, че я търсиш за фотосесия. И това не гарантира, че ще я намериш, но поне дава някакъв шанс.
Иначе не се притеснявай - в БГ не съдят за подобни неща. А за това дали ще й причиниш психически вреди, ако я търсиш с обява - не се знае как ще го приеме. Въпроса е дали трябва да се откажеш да я търсиш заради риска, че може да я нараниш? Отговора на този въпрос е много сложен. Аз си мисля, че ако искаш нещо достатъчно силно, то трябва да опиташ да го постигнеш...
Другия начин е да пиеш по няколко пъти на ден кафе в същата бензиностанция и да чакаш да й свърши точно там горивото, за да се отбие пак да зареди [smilie25].
Силно ти желая успех.
Дата:   10-08-14 01:11

Ами честно казано ... стояха над 1 час и пиеха кафе ... каквото и аз правих ....

Публикацията е редактирана (10-08-14 11:20)
Автор: imitev   
Дата:   10-08-14 09:24

Я си признай - колко бири изпи [beer]
Автор: PeterA   
Дата:   10-08-14 09:40

Баси тва като за начало на някой психо трилър ми звучи.
Автор: IDA   
Дата:   10-08-14 10:01

Абе приятел,

Вместо да седиш цял час и да я гледаш, как пие кафе, толкова ли не ти хрумна да отидеш при двете дами, да ги заговориш учтиво, да им кажеш, че изглеждат добре и да им предложиш да им направиш няколко "професионални" снимки, като им обещаеш, че ще ги отпечаташ в размер А4 и ще им ги подариш? А после щяхте да си определите среща, за да им дадеш снимките и от там нататък, работата от самосебе си щеше да потръгне. Щеше да имаш реален контакт с девойката и да знаеш, какво да правиш по-нататък. В това не само че няма нищо некултурно, точно обратното, но и щеше да сработи на 100%, защото е хиляди пъти по-оригинално, находчиво и интересно от чатове, фейсбуци, туитъри и прочее виртуални олигофренщини, от които на повечето нормални хора така или иначе вече им е писнало.

Откакто свят светува, няма нищо по-приятно и мечтано за една жена от това, един мъж да и каже две мили думи, да и направи комплимент, да и покаже, че я харесва и желае, да погали ръката и и да я целуне ... Следващия път пробвай и ще видиш.

А, и обезателно изгледай следните два филма:

"Вики, Кристина, Барселона" с Хавиер Бардем и "Полъх на жена" с Ал Пачино.

Там тези двама великолепни актьори ще ти покажат, как се правят нещата на практика.

Успех и няма да се отказваш![shtrak] [shtrak] [shtrak]

Автор: showtime   
Дата:   10-08-14 10:06

Ако имаш номера на Aygo-то, мога да ти издиря собственика... [beer]
Автор: SSheykarov   
Дата:   10-08-14 10:15

Ако не се лъжа, в GOOGLE може да се търси по снимка - ако има профил някъде може и да изскочи. [smile] Успех!!!
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.