Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Търся колега в района на Щутгарт за няколко кадъра
Автор: Frenchev   
Дата:   18-07-14 09:26

[shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: Търся колега в района на Щутгарт за няколко кадъра
Автор: Frenchev   
Дата:   18-07-14 09:27

Здравейте колеги,

трябва ми спешно колега фотограф в района на Щутгарт. По точно в едно градче на юг от Щутгарт - Pfullingen. Мой клиент има къща на която трябва да се направят няколко интериорни и екстериорни снимки. В момента съм в България и ми е трудно да поема ангажимента. Търся колега фотограф , който да направи около 20 вътрешни и 5 външни кадъра на въпросната къща. Аз се връщам след месец и ще снимам къщата обстойно. За момента ми трябват само няколко снимки с които клиента да задоволи моментната си нужда - предполагам за откриването или нещо подобно.
Обработката ще я извърша аз. Трябват ми суровите кадри. Всеки ДСЛР или системна камера с малко по-широкоъгълен обектив ще свърши работа.
Ако сте в този район или имате познат фотограф там просто пишете тук или най-добре на 0898430093 или немски +4915788111664.
Благодаря предварително!
Поздрави
Емо

Re: Търся колега в района на Щутгарт за няколко кадъра
Автор: methood   
Дата:   18-07-14 15:27

От Манхайм трудно ще ти помогна ми се струва.
[smile]
ако е нещо в по-северна посока от Студентскиград излезе съм насреща!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Албум преди 6 часа
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг: