Автор: ecobo
Дата: 31-05-14 09:32
cTpaHHo написа:
> ecobo, грешни отговори няма. Има
> такива които не са свързани със
> запитването. Не случайно съм
> посочил, че мненията на автори
> които са наясно с цените в Западна
> Европа или Щатите са по-меродавни.
> Това не го броя за n-брой
> неизвестни.
> Ти с какво допринесе за
> разрешаването на казуса, та
> обвиняваш за самостоятелното
> вземане на решение. Опитах, видях,
> че нормален отговор няма да
> получа. Поне не в рамките на тази
> вечер. Единствено deerstalker помогна.
>
> Хайде със здраве.
Ето че пак се нервиш, макар да не си прав.
Ти питаш "Колко струва една кола?" или "Колко струва една къща?". На такъв въпрос какъв отговор очакваш?
Аз се опитах да допринеса за разрешаване на казуса още в първия си пост, като ти казах, че цени се договарят предварително, даже това се прави с договор, особено в Шотландия. Ако това не е направено, колкото и да кажеш след снимането, все ще е много.
Ако пък наистина имате някакви особени отношения с клиента, темата е още по-излишна. Защото ние няма как да знаем от какво естество и с каква дълбочина са тези отношения.
Ако си решил да вземеш 10-15-20 паунда, вземай и не занимавай хилядите потребители на ФФ с решението си.
Изобщо, ти не знаеш колко да искаш, а очакваш другите да знаят. И като не знаят, което е повече от нормално, почваш да се нервираш.
Не го приемай твърде лично, просто ми идват в повече подобните теми напоследък: "Колко да взема за...". И ми идват ептен в повече, при положение че повече от половината са питания пост-фактум, в духа на "дали не се прецаках с това бачкане при тази цена". Дори и при теб да не е точно така, точно на такова изглежда на прима виста...
Публикацията е редактирана (31-05-14 09:40)
|
|