Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 НЕКА ВСЕКИ СПОДЕЛИ ПРЕИМУЩЕСТВАТА И НЕДОСТАТЪЦИТЕ НА СВОЯТ ФОТОАПРАТ ОТ ОПИТ
Автор: rossen76   
Дата:   25-05-14 20:01

Здравейте , стори ми се интересно всеки да сподели своят опит с техниката , на различни марки и модели фотоапарати.
Аз искам да споделя за моят опит с Канон 60 д .
На първо място , смятам за голям недостатък факта че светкавицата не може да измерва правилно количеството на светлина и си светка както си реши .Като краен резултат се започва едно въртене усилване намаляване особено за снимане на закрито, на мощността на светкавицата .
2 ри недостатък;-Зле направеният баланс на бялото ,и рядко получаване на правилните цветове. Особенно изразено при много слънчево време, хората и лицата изгарят .
3 Неправилно измерване на режим p при всякакви условия , на вън, слънце , стават тъмни или изгорели, леко облачно време , тъмни и недоекспонирани.
 Re: НЕКА ВСЕКИ СПОДЕЛИ ПРЕИМУЩЕСТВАТА И НЕДОСТАТЪЦИТЕ НА СВОЯТ ФОТОАПРАТ ОТ ОПИТ
Автор: vgramatikov   
Дата:   25-05-14 20:22

Aз искам Канон 7д със автофокуса на 5д3 и сензора на фуджи.
С това се изчерпвам.[smilie18]
 Re: НЕКА ВСЕКИ СПОДЕЛИ ПРЕИМУЩЕСТВАТА И НЕДОСТАТЪЦИТЕ НА СВОЯТ ФОТОАПРАТ ОТ ОПИТ
Автор: letar   
Дата:   25-05-14 20:52

Всеки, който е попадал на темите на rossen76 във форума е наясно с няколко неща:

Авторът на темата е неграмотен, не умее да използва фототехниката и няма никакво развитие като фотограф.
Изброените неща като "проблеми на апарат" са проблеми на ЗАУ.
Автор: burningice   
Дата:   25-05-14 20:54

Много ми създава проблеми по летищата, все искат да го вадя.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.