Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Чистене на сензор в Бургас?
Автор: dilomski   
Дата:   26-06-14 10:37

Някой да чисти сензори в Бургас?

Отговори на това съобщение
 Re: Чистене на сензор в Бургас?
Автор: rimohit   
Дата:   26-06-14 10:59

Преди време питах в павилиона , но ми отказаха. Купих си комплект клечки (като за уши само , че плоски и не пускат власинки) Едната е напоена а другата суха.Изгледах един клип в тубата за да придобия увереност и се "оправих" сам.

Дата:   26-06-14 11:10

И аз си купих същия комплект, но гледам пише, че не трябва да има прашинки по сензора, че можел да се надраска.В тоя случай да го ползвам ли този комплект или?

Автор: rimohit   
Дата:   26-06-14 11:18

Сега , да не те подведа нещо , но аз имах доста прашинки и нямах проблем.. Внимателно минах първо с влажната клечка и всичко си полепна и избърса прекрасно.

Дата:   26-06-14 11:52

Престраших се и го изчистих - всичко е супер в момента!Мерси за съдействието rimohit, помогна ми доста:)[beer]

Автор: batdin   
Дата:   26-06-14 22:07

Първо трябва да се издуха с духалка тъкмо, за да не се надраска от прашинки. Чак после "мокро" чистене.
Аз съм го правил 3-4 пъти. Само първия път болеше.

Автор: rosku   
Дата:   26-06-14 23:49

Тези комплекти с четките набиват мръсотия в ъглите и после трябва да се изсмукват с вакум.
Най добре в сервиз - 20лв. и си решаваш проблема. Ако няма в Бургас, изпрати го с куриер в София и на следващият ден е при теб.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »