Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна
 Някои вече се оляха - детска фотосесия - 10 лв.
Автор: Alsand   
Дата:   15-04-14 14:57

Явно вече предлагат фотосесия за фейсбук. Къде ли е дъното на този бранш?

http://olx.bg/i/detska-fotosesiya-i46771207

Предлагам промоционална детска фотосесия с 5 обработени кадъра. Фотосесията се провежда в студио с аксесоари и протича 15 минути. Получавате всички снимки(около 100) в ниска резолюция по имейл и след като подберете 5 кадъра ги получавате обработени отново по имейл. За повече информация се обаждайте от 9 до 11.30 и от 15 до 19.30 на телефон
 Re: Някои вече се оляха - детска фотосесия - 10 лв.
Автор: realnoncho   
Дата:   15-04-14 15:02

На промоция може да го пусне и за левче, като банани в някоя верига супермаркети [smilie25]

Не виждам какъв е проблема за нас, че някой си оценява труда на толкова.
Автор: fraction   
Дата:   15-04-14 15:05

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Дата:   15-04-14 15:06

Показва отношение към работата. 100 кадъра за 15 минути и копи/ пейст от картата. Интересно ми е кое е това студио.
Дата:   15-04-14 15:07

fraction, Че ти от къде знаеш, че има затвор [smilie5]
Автор: fraction   
Дата:   15-04-14 15:08

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Автор: iasen2   
Дата:   15-04-14 15:10

Чешите си само езиците . Винаги мамата иска повече снимки , и си плаща солено за това .
Автор: niko7706   
Дата:   15-04-14 15:17

Аз съм от тия дето си щракат за кеф.Извинете ме за невежеството,но не ми става ясно тези 10лв. много ли са или малко за тази услуга.[smilie11]
Автор: marto   
Дата:   15-04-14 15:21

Хахаха
Верно... може и да са много [smilie3]

Автор: milov72   
Дата:   15-04-14 15:23

Ти как мислиш?
Малко са!
България ще е така докато българина не се научи да си заплаща колкото трябва.
Автор: HP   
Дата:   15-04-14 15:25

За съжаление натам отиват нещата. Фотографията за хората не е това, което беше. Сега всяка джунджурия с батерия прави снимки и всеки е фотограф. Малцина са тези,които гледат на фотографията като на изкуство и професия.
Масовостта на цифровите апарати и непрекъснатото подобряване на изображенията от тях ще правят цените на фотоуслугите за масовите клиенти все по-ниски. Борба за всяка снимка, докато издържиш. Който не издържи-отпада. Жалка картинка на самоунищожение.
Същото би станало ако Ферари станеше масов автомобил-отношението щеше да е различно и нямаше на никой да прави впечатление.
Другият аспект е, че хората искат да е евтино, ако е възможно и без пари. Безпаричието свали критериите, от там в съчетание с манталитета ни като нация стана страшно.
Другото по страшно е мутренското съсловие, което в безхаберието си и необразоваността си плаща ненормални пари на явни некадърници, които пък почват да диктуват модата във фотографията, парадирайки с високото си заплащане.
Тези, които могат да отсеят зърното от плявата, ще стават все по-малко, просто поколението на чалгата порасна, раждат им се деца и получават това, което заслужават-чалга за 10 лв.
Автор: nataliya   
Дата:   15-04-14 15:30

100 снимки за 15 минути... Как ли успява, навярно не протича комуникация, влизат и "от вратата за краката" [smilie5]
Дата:   15-04-14 15:31

А пък може би и човекът може да прави не само "чалга",но е решил,че пазарната икономика и свободата на пазара му позволяват да си прави и чалга/май там е парата/.А пък вий като нещете си стойте и чакайте,ама недейте да ревете като вдовица за буй.
Дата:   15-04-14 15:32

HP, [smilie24]
Абсолютно съм съгласен.
Автор: forever_carrie_on   
Дата:   15-04-14 15:32

Вярно може и да са много 10 лв. - във Фейсбук редовно попадам на страници а ла "Набабатифърчилото Photography" и ми призлява като видя хората какви ужаси правят, че и за пари... Ама, живеем в свободен пазар все пак - ако някой сульо успява да си пробута някъде нескопосаните кадри за стотинки, жив и здрав да е. Във всяка творческа професия е пълно с такива и бъдете спокойни - такъв човек няма опасност да ви "вземе хляба", все пак повечето клиенти не са слепи.

[beer] [beer] [beer]
Дата:   15-04-14 15:33

niko7706, Доста неадекватно се изказваш. Не щем да правим простотии ли? Ами не щем. Нещо неясно ли има?
Дата:   15-04-14 15:34

Добре де.Само не ми се карай.Тогава си седете тука и си ревете като казах като кво.
Автор: jivkojj   
Дата:   15-04-14 15:38

Ябе ядосвате се, ама добре, че все още има и такива хора, дето са склонни да дават пари за снимки. Сега всеки държи в къщи по 1-2 апарата и ползва масово, а снимките се измерват в хиляди.
Автор: allyx   
Дата:   15-04-14 15:41

Автор: sniffe   
Дата:   15-04-14 15:42

HP до някъде си прав, но имаш предвид само в България, нали? Защото например в америка абсолютно не е така при положение, че хората могат през спокойно да си позволят да си купуват професионална техника и да се правят на фотографи.
Там хората ценят услугите и си плащат за тях както трябва. От личен опит го знам.

А доколкото обявата, явно човека е закъсал и има нужда от клиенти.
Дата:   15-04-14 15:44

allyx [smilie24] И аз исках това да им кажа ама ме мързи да щракам по клавиатурата.

Автор: Божидар58   
Дата:   15-04-14 15:54

Както са тръгнали нещата в скоро време тези 10лв за фотосесия ще са съвсем нормално нещо. Като гледам колко хора снимат с разни телефони и мини фотоапаратчета, хората със скъпи апарати и умения в тази област съвсем ще останат без работа. Масово вече хората нямат усет за красивото. Вижте само какви снимки се качват във Фейсбук.

Публикацията е редактирана (15-04-14 15:55)
Автор: forever_carrie_on   
Дата:   15-04-14 15:55

allyx, малко грубо, но [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Все едно аз да имам скъп ресторант, в който използвам само най-качествени продукти и добри готвачи и да се сърдя, че долнопробната кръчма отсреща ми подбива цените. Или дюнерджийницата малко по-надолу по улицата. Ми не е така - аудиториториите ни са различни и за всеки влак си има пътници. Ако ресторантът ми седи празен, значи нещо друго ми куца.
Автор: sherbit   
Дата:   15-04-14 15:59

за телефона гугъл откри това http://www.facebook.com/avchelinia.photography

Публикацията е редактирана (15-04-14 15:59)
Дата:   15-04-14 16:00

allyx, това което се предлага въпреки абсурдно ниската си цена ЗАБЛУЖДАВА клиента. Той си мисли, че действително става дума за студийна сесия, а това е реално бързо щракане, но не и снимане.
Все пак трябва да има някакви минимални критерии за продукта, който се предлага на пазара, за да бъде наречен по определен начин. Принципът "За толкова пари - толкова" не е почтен, защото масовият клиент не е информиран клиент.
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.