Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Рейтинг А и Б?
Автор: Alsand   
Дата:   03-03-14 12:54

Наблюдавам внимателно първата страница на форума от няколко дни и какво виждам...ами нищо не виждам. Всеки ден тя е една и съща - снимките там са същите, като тези вчера и като тези от преди два дни. Сменя се само снимката от галерия "Първа страница". За мен това лично е доста досадно. Причините да се случва могат да са две:

1. Във Фото Форум се качват предимно нискокачествени фотографии, които не заслужават гласове от рейтинг Б и добрите неща са рядкост. Това говори зле за самия форум.

2. Гласуващите с рейтинг Б много са си повярвали и гласуват само по някакви си свои "елитарни" критерии.

Като краен резултат получаваме една скучна първа страница от която човек по никакъв начин не може да усети динамиката на форума (ако е останала още такава). Когато отворя общия албум "Избрани снимки от Всички Галерии" и видя снимка, притежаваща съотвените "особености", веднага знам дали тя ще стигне на 100Б или не. Клишетата, които се въртят тук не са чак толкова много и всеки може да се ориентира.
Продължавам да застъпвам мнението, че съществуването на Рейтинги А и Б повече пречи, отколкото помага и вкарва форума в задънената улица на скуката и еднообразието.

Re: Рейтинг А и Б?
Автор: mini4iki   
Дата:   03-03-14 12:59

[smilie24]
Автор: demiman   
Дата:   03-03-14 13:02

[smilie18] [smilie10] [smilie21] [beer] Ми качвайте готини кадри ... по-често ако може [cool]
Автор: shampoanta   
Дата:   03-03-14 13:17

има тука три - четири - пет девойки ,все топ фотографки, доста докачливи и БАН-ливи , няма отърване от тях , създали са стройна система за абонаментни ласкателства и рейтинговане , пошляпвах ги отвреме на време ама кат видех ,че и бате Начо и други фото корифеи им уйдисват и точат езици , ми омръзна - явно израстването в фотокариерата тук ,чрез усърдно снасяне на точки и дирижирано пъшкане е част от генезиса в сайта [smilie7]

Публикацията е редактирана (03-03-14 13:18)
Автор: eewf   
Дата:   03-03-14 13:27

те за това са с рейтинг равен или близък на 0 (нула) в 35photo.ru
[beer] [cool]
Автор: Admin   
Дата:   03-03-14 13:39

Не омръзна ли тази тема?
Системата доскоро беше по-либерална - тогава снимките на заглавната страница се сменяха по-често, но при такава система шансът измежду тях да има повече отклонения от общоприетия вкус е по-голям.
Тогава се мрънкаше за по-консервативна система.
Освен това в момента са празници и е нормално да няма толкова снимки.
Няма угодия.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена