Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Мминимъл
Автор: Valeri_Vitanov   
Дата:   14-03-14 18:21

Не е лесно, но трябва да се направи, понеже защото ...
Та така, за мен в този прекрасен сейт му липсва минимализма с творчески елемемент ... цици на кило колко щеш, пеизажчета тоже, ... а бе 'ора, дайте креативност, сайтът е прекрасен, но зацикля с цици и любеници ... направете галерия за изивиалисти и индувиалисти ... чекам мнения ;+)))

Отговори на това съобщение
 Re: Мминимъл
Автор: avela   
Дата:   14-03-14 18:48

в един друг сайт- арменскипоп.ком има много изивиалисти, покани ги тук.

Автор: geokar   
Дата:   14-03-14 18:56

Valeri_Vitanov, комай си прав. Ама хората качват каквото се харесва. Един прекрасен автор като Марияна Янкова от години тук излезе от Представяне едва днес и то защото смениха правилата. Драпахме, драпахме да има "Абстрактно", получихме я и какво - никой не влиза в нея. Ората си искат циците и ще се изтрепят да им се възхищават, кво да прайш... [smilie10]

Автор: avela   
Дата:   14-03-14 19:05

преди и то дълги години имаше галерия "Видове", но явно никой от вас не е забелязъл и там представяне или не нямаше значение.
то е вероятно по-добре да има скандали за да се гледат такива неща.

/темата е формулирана много в стил "дада" и предпочитам хумор и сатира отколкото дълбокомислие колко не се забелязват прекрасните неща тук покрай циците/

Автор: мара   
Дата:   14-03-14 19:18

ааа, по едно време само у видове седех...ама после нещо мина в минимализма и те така...

Дата:   14-03-14 20:21

Наистина вече няма Видове! Жалко, имаше хубави работи там.

Автор: JollyRoger2   
Дата:   14-03-14 21:31

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: gogzy   
Дата:   14-03-14 21:33

Във Видове си беше жив комунизъм [cool]

Дата:   14-03-14 21:45

Айде пак се започна, Чунчи, човек да не смее да зададе един обикновен въпрос, много акълии в този сайт, знаеш...
[smilie2]

Автор: gogzy   
Дата:   14-03-14 21:56

Ако последното се отнася до мен, не си ме разбрал правилно. Видове си беше хубаво място, даже и аз съм се пробвал там, но не бях дорасъл.

Автор: мара   
Дата:   14-03-14 22:02

ми то никой не качваше там, бе...[smilie18]
а помня една изложба на ВИДОВЕ в галерията на сибанк - СТРАХОТНА! и една - в галерия париж - също страхотна!
ма почти никой от тия хора вече не качва...
ехе...лайла, лола, попов, катаклизм...даже не знам дали всичките участваха в тия изложби...обаче беше много мотивиращо и много вдъхновяващо.

дали ги има някъде качени тия изложби?

инак за минимализма...мене все ме влече към барока :) та даже и към рококо [smilie18] обаче в името на колегиалността ще се напъна да направя няколко кадъра на ръба на възможното [smilie21] [beer]

Дата:   14-03-14 22:12

gogzy, нямах пред вид теб, и на мене Видове ми харесваше, даже, да се похваля, имах цяла една снимкатам, която не се беше разминала с журито. Най-важното, обаче, беше, че насочваше към нещо по-различно от общото в сайта. Жалко, че я няма.

Автор: GOSPODIN   
Дата:   15-03-14 01:34

На неразбраните таланти все циците им виновни.[smilie8]

Най-малкото е неколегиално, когато снимаш например формализъм, да омаловажаваш труда на колегите с актове и пейзажи.
Правете си групи, снимайте, искайте нов раздел от админите, но не с обиди към останалите.

Дата:   15-03-14 08:53

Не за добрата актова или пейзажна фотография иде реч тук. Нямаме нищо против другите жанрове, имаме снимки във всички възможни галерии. Става въпрос да не се подценяват драстично някои от жанровете, като, между другото, им се залепят извадени от нафталина етикети. Това "формализъм", например, което си е старото сталин-ждановско клеймо, обозначаващо "не нашето" изкуство, което няма право на съществуване. Не ми се струва, че обиждаме истинските майстори на художествения акт, под "цици" имаме пред вид щракачите на голотии, гонещи рейтинги и на практика профанизиращи жанра - има и известни между тях, христоматийно иронично цитирани многократно във форума, ще си спестя необходимостта да назовавам имена, всички ги знаем.

Автор: Hman   
Дата:   15-03-14 22:43

https://photo-forum.net/i/1791372

любимата ми - тунел към светлината

Автор: fast_eyebrow   
Дата:   16-03-14 02:23

к е ф и м ъ

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »