Автор: lion4e
Дата: 22-01-14 21:18
Я кажете от всички писали в тази тема, колко са били измамени с покупка в Базара! Адекватно на опасенията ви, колко от вас имат застраховка живот, по-често се случват автомобилни катастрофи от колкото измами в базара, но утре никои от вас няма да се откаже от правото да седне волана в колата си и да рискува да бъде блъснат от някоя кифла с книжка на 5 дни, по-добре проучете всички шофьори във вашият град преди да седнете зад волана. В този живот няма нищо сигурно, направете си застраховка живот, живейте здравословно, не пушете, не пийте, не пазарувайте в базара, не дишайте мръсен въздух, не карайте кола, не се качвайте на самолет....
Всеки има Камбанария на раменете си, а това кога и как биете камбаните само вие си решавате....да не се мине и да не настине
Та се сещам и за обратният случай, купувач ми звъни да ми връща едно тяло защото всичко било ОК с него, ама видиш ли ти неговият компютър не може да го разпознае като се свърже с USB кабела, та вината била в мен, че той на неговият компютър нямал драйвъри....няма угодия ни на едните, ни на другите, така че
Публикацията е редактирана (22-01-14 21:27)
|
|