Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Търсим ФОТОРЕТУШЬОР
Автор: ajax   
Дата:   01-11-13 11:08

http://www.jobs.bg/f2008087

Водеща компания в сферата на онлайн търговията с дамска мода, търси да назначи ФОТОРЕТУШЬОР за ретуш и обработка на снимки.
- Опит с обработване на портретни и модни/рекламни снимки и отлични умния с Adobe Photoshop;
- Бързина и способности за ретуш на голям брой снимки за кратко време.
Ако предложението представлява интерес за Вас, кандидаствайте през обявата, за съжаление няма да мога да Ви отговоря тук.[shtrak]

http://www.jobs.bg/f2008087

Отговори на това съобщение
 Re: Търсим ФОТОРЕТУШЬОР
Автор: realnoncho   
Дата:   01-11-13 11:24

Пуснато е като временна/сезонна работа, но не пише докога.
Това дизайнер, което е прикачено към длъжността говори че човека ще трябва да се занимава и с други работи, защото тези написани в обявата не са за дизайнер.
Няма информация дали човека може да работи и от вкъщи.
Високо възнаграждение без да е написано поне приблизително е напълно излишна фраза.

Автор: Lycan   
Дата:   01-11-13 11:31

Бързина и способности ... голям брой снимки за кратко време ... докато шофира или спи най-добре.

Автор: fotorafi   
Дата:   01-11-13 11:41

Поредните млади,нашенски бизнесмени подценяващи професионалните умения и работата на специалист.....[smilie11]

Автор: igg   
Дата:   01-11-13 11:45

за 2000лв на месец може и да се намери някой

Автор: compur   
Дата:   01-11-13 12:41

и как точно се придобиват "отлични умения с Adobe Photoshop"?

Автор: uri64   
Дата:   01-11-13 12:42

Това последното е много тъп въпрос [cool]

Автор: kvakioh   
Дата:   01-11-13 12:51

Не е тъп въпроса. И мен ме интересува като цяло- има ли официална диплома, сертификат, пасаван, паспорт или каквато и да е форма на документ, който да удостоверява, че определена личност има отлични умения с Фотошоп и те са доказани, проверени и т.н.? И какви курсове или каквото е там са достатъчни, за да може някой да получи съответния документ?

Автор: e-mil   
Дата:   01-11-13 13:04

"Не е тъп въпроса. И мен ме интересува като цяло- има ли официална диплома..."

Въпросът беше: как се придобиват умения, а ти питаш как се придобива диплома. [smile]

Има фирми, които правят изпити и дават дипломи, но в обявата питат за човек с умения, а не за човек с документ.

Автор: swan_   
Дата:   01-11-13 13:10

Аз един ден от интерес се свързах с подателя на подобна обява. Мислех ако е нещо по-спокойно да си осигуря допълнителен доход в свободното време. Оказа се, че работят със срокове и се очаква обработка на стотици снимки на ден. Знае се как ще се гледат )като размер) и се прави компромис с качеството. Не останах впечатлен и се отказах. :)

Автор: kvakioh   
Дата:   01-11-13 13:25

Оффф, много ясно, че търсят с умения. Най-често се добиват след курсове. Мен ме интересува дали има официален, сериозен курс изобщо за Фотошоп и т.н. Нещо като официална и призната диплома.

Автор: uri64   
Дата:   01-11-13 17:05

....Не е тъп въпроса...

kvakioh, тази тема е за обява за работа. Публикувана е и в специализиран сайт. Посочени са повече или по-малко конкретни изисквания, даден е и контакт за свързване и за задаване на допълнителни въпроси. От тая гледна точка, постове от 2 до 5 са или изключително тъпи, или не са нищо друго освен драпане да не казвам на какво, от хора дето си нямат какво друго да правят в петъчния ден и по тая причина се държат като (освен ако не са) типични форумни задници.

Автор: georgivelev   
Дата:   01-11-13 17:32

Съвсем коректно си е написана обявата:

- Владеете отлично фотошоп означава, че не търсят някой който тепърва ще се учи. Проверката на вашите знания ще се осъществи по време на интервюто. Достатъчно е да ви дадат тестова снимка и да ви видят как ще се справите. Това за дипломите по фотошоп е глупост.

Високо възнаграждение без да е написано поне приблизително е напълно излишна фраза

Мога да ти измисля най-малко 2 причини защо не го правят.

Автор: tuizzl   
Дата:   01-11-13 18:06

Това ще да е някоя "шменти капели" обява. Ако искате такъв вид работа във freelancer има бол.

Публикацията е редактирана (01-11-13 18:06)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »