Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 xd-picture card
Автор: kioto   
Дата:   19-09-13 01:30

Преди 3 дни ми подариха фотоапаратче Fujifilm 3800.Моделът е старичък ,но прави добри снимки(като за любител човек).Апаратчето е със 16 МВ карта памет.Ако някой има xd-picture card 32МВ или 64 МВ и не я ползва можем да се разберем!Благодаря предварително![thankyou] [shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: xd-picture card
Автор: djfroggy   
Дата:   19-09-13 08:54

Здравей, 64 мб памет доникъде няма да ти стигне. Потърси поне 1гб карта. Пусни обява в базар, раздел аксесоари,че търсиш такава. Със сигурност някой ще има.

Автор: dekov   
Дата:   19-09-13 09:21

Хич не придиряй на капацитета, а вземай каквото ти падне, защото не се произвеждат вече никакви.

Автор: LEONIK   
Дата:   19-09-13 11:15

Ето две обяви за XD - 2GB и 1GB:
цък:
http://prodavalnik.com/karta-pamet-olympus-xd-1gb-i30482067

Това също е решение (XD адаптор за Micro SD), но съм чувал, че има проблеми с някои модели на Олимпус:
цък:
[smile]

Автор: didesignbg   
Дата:   19-09-13 11:52

Внимавай като купуваш картата - ХД картите имат три спецификации: без обозначение, M и H. Тези без обозначение са с размер до 512МВ и има най-голям шанс да работят с твоя апарат. По новите и по-големи М и Н, по-скоро няма да работят, т.е. трябва да ги пробваш задължително!

Автор: victory13   
Дата:   19-09-13 12:16

Здравей,
Останали са ми 2 карти хд, 16 и 128 мб
Ако си от София, може да се срещнем и да ги пробваш, ако всичко е наред, ги имаш [shtrak]
Имам и една м, която е 1 гб... Ако работи и тя при теб, съм сигурен ще се разберем [beer]

пп: Малките са Фуджифилм, голямата Олимпус... Всичките работят/еха на моето Ф700 [shtrak]

Публикацията е редактирана (19-09-13 12:18)

Дата:   19-09-13 12:34

Преди малко рових в гугъл и открих,че този апарат работи с 16 до 128 МВ карта памет.Трябва да са на фуджи.С по голяма няма да тръгне.Максималният обем който съм постигнал при една снимка е около 640 кв.,така че предполагам апаратчето е изчислено да направи около 190-200 снимки максимум.За съжаление не съм от София,а от Балчик.

Публикацията е редактирана (19-09-13 12:41)

Автор: victory13   
Дата:   19-09-13 12:53

Пускай адрес на лс, и да мина през Еконта, или по пощата да ги пусна... Май по пощата по-добре.
И в двата случая транспорта си е за твоя сметка [smilie24]

Автор: amplified   
Дата:   19-09-13 15:33

цък

И разни други форумчета пише, че стават и големи... най-лесно ако имаш как да пробваш, ама тоя формат карти... не се намират лесно.

Дата:   24-09-13 17:47

Искам да благодаря на всички за оказаните съвети.Вече съм с карта 128 МВ.Специални благодарности и на victory13.
Днес сложих чисто нови акумулаторни батерии sanyo eneloop 2000mah-фабрично заредени.Направих 140 кадъра.Смятам,че обема на картата памет ми е достатъчен за едно зареждане на батериите.
[smilie24] [shtrak] [thankyou]

Дата:   25-09-13 05:11

Ха честито! [smile]

Дата:   25-09-13 13:58

Благодаря!Имам и нова снимка![shtrak]

Публикацията е редактирана (25-09-13 13:59)

Автор: guciguci   
Дата:   25-09-13 14:06

Те щото не се произвеждат вече и за 1 ГБ 35 лева цена лепнали. Ейййй, изнудвачи много бе!!! [smilie9]

Автор: didesignbg   
Дата:   25-09-13 14:17

Като се произвеждаха, купих мнгоо на сметка 1 GB Н, със заявка и не знам колко чакане за сумата от 100 лева. Супер цена защото 512ките вървяха по толкова, а иначе 1г бяха по 170-180 лева. [smilie18]

Дата:   26-09-13 12:11

Форматът SD card вече е масов.Мисля,че всички производители даже и SONY направиха съвместими фотоапаратите си с този формат иначе не можеха да си продават фотоапаратите.Говоря за масовите модели апарати.

Дата:   26-09-13 12:56

kioto,
А топлата вода е ... топла! [smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »