Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Повреден Никон 70-300 VR
Автор: Buzzard   
Дата:   29-07-13 15:46

Здравейте. Трябва ми помощ за ремонт на един повреден никонски обектив - Никор 70-300ВР. Повредата е до болка позната на собствениците на въпросния обектив - ВР-а тресе около и над 130мм. Предполагам, че лентовият кабел за ВР и/или автофокуса е за смяна. Пръстена за фокуса се движи трудни и не може да се регулира плавно ръчния фокус. Това, което открих в нета по въпроса е, че лепилото на въпросния кабел по някое време сдава багажа, кабела се отлепя леко и почва да задира в ръчния фокус, прокъсва се и ВР-а почва да прави каквото си иска. Та помогнете с идеи за сервизи или разглабяне на въпросния обектив.

Отговори на това съобщение
 Re: Повреден Никон 70-300 VR
Автор: Buzzard   
Дата:   06-08-13 16:43

Такаааа да разбирам ли, че в България сервизите само сменят байонет за 70лв и дисплей и за всичко по-сложно трябва стъклото да се праща в чужбина?

Re: Повреден Никон 70-300 VR
Автор: batdin   
Дата:   06-08-13 18:44

На мен във Фотосинтезис са ми оправяли изтърван обектив 18-135.Не му работеше фокусът.Не беше гаранционен и ми излезе 100-тина лева.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »