Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Търся фотоапарат
Автор: banana_pie   
Дата:   02-07-13 22:55

Здравейте!

Нов съм тук и се надявам на правилното място пиша (ако не е тъй, моля извинете ме) [smile]. Като начинаещ и бъдещ фотограф, оператор и режисьор реших да си купя фотоапарат. Държа много на видеото, което апаратът заснема, тъй като 50% от работата ми с апарата ще е снимане на видео.
Запитах се въпросът - какво да си купя, камера или фотоапарат? Четох из нета и повечето коментари, относно този въпрос, бяха за фотоапарата, защото той догонва като качество на видеото на видеокамерите, пък и още повече аз искам да снимам и фотографии. Разглеждах много техники и останах на мнението, че не мога да реша кое да избера, защото има много варианти. Бюджетът ми е 800-1000 лв. Няма значение за мен марката на апарата. Приемам всякакви съвети, предложения, критики и прочее.

Благодаря предварително!

P.S. Може ли да ми препоръчате и статив? Търсих в разните големи магазини за техники и не можах да си харесам такъв, какъвто ми трябваше. Стативът искам да е доволно висок (повече от метър, метър и малко), да е стабилен и качествен. Бюджетът за него ми е 60-80 лв.

Отговори на това съобщение
 Re: Търся фотоапарат
Автор: pefoto01   
Дата:   02-07-13 23:35

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: BOZO   
Дата:   02-07-13 23:38

Не пишеш на правилното място.
Да заповяда агитката на SONY... [smilie18]

Автор: qpalzm   
Дата:   02-07-13 23:39

аз попринцип съм анти-сони но в този бюджет май май сони са по-добър избор....

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »