Автор: 5821
Дата: 27-06-13 15:13
Аз съм с CANON D550 и мога да кажа,че всичко е доста относително,предполагам че си изчела параметрите и характеристиките на изброените тела,затова според мен няма нужда да се впускам в това и понеже искаш мнение мога да кажа,че като за първо тяло не е лошо,поне на мен ми пасва в ръката,докато го разучиш и свикнеш с настройките иска време има възможност да създадеш свое собствено меню,но предполагам,че и с другите горе изброени е така,важни са и обективите,а също така иска доста четене в интерес на истината,а тук в форумът а и извън него доста може да се научи,аз също съм начинаещ,не мога много да кажа,всичко е експерименти ,в смисъл снимане-снимане и пак снимане,промяна на параметри и настройки и така,докато се получат добре нещата.Понякога се получават,понякога изтърваш моментът,а когато той е много кратък дебнеш за нов,изисква много свободно време.Вярвам,че който и да избереш и ще си доволна,и ще съжаляваш,защото винаги ще виждаш нещо ново и различно,но то и с другите неща от животът е така.Успех!
|
|