Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 СПРЯНА обява
Автор: ivo-chan   
Дата:   22-02-13 07:35

Здравейте!

Обявата ми мина автоматично в статус "спряна" и понеже не искам нито да спамя нито да "хитрувам" в базара, искам да попитам какво мога да направя сега.

Ясно е че има техника, която бързо се продава. Главно евтина техника и такава, която се използва от маса хора. Обичайните заподозрени - китови обективи, entry-level dslr-и и т.н. Но за техника, която е по-скъпа/примерно d4,d3x,d800 и т.н/ и техника, която е за по-специфични цели и не чак толкова масова/примерно както в моя случай fisheye/, търсенето е само от единици и двата месеца, които са отделени за всяка обява, могат да се окажат недостатъчни.

Не мрънкам, а просто питам. Мога ли да направя нещо с обявата или не?

[smile]

Отговори на това съобщение
 Re: СПРЯНА обява
Автор: turntablism   
Дата:   22-02-13 09:31

Без да чета правила или да знам конкретно дали може, по пътя на логиката ако това е базар би трябвало да може да си я пуснеш отново без това да вреди на някого! Така е коректно според мен...

Автор: Pavlov   
Дата:   22-02-13 09:33

Опитай да я активираш наново. Според правилата на базара, би трябвало да е възможно еднократно. След това си я ъпвай периодично, докато продаваш артикула.

Автор: ivo-chan   
Дата:   22-02-13 10:45

turntablism: Аз също така мисля, но питам тук, да се стане да се пусна обявата пак и да ми наскочат.

Pavlov: След като минаха 2 месеца, автоматично стана спряна. Нищо не може да се направи - няма бутони, нищо. Не може да се ъпва, не може да се изтрие - нищо.

На мен не ми трябва да се ъпва и да е най-горе дори. Никой няма да се купи обектив за почти 4 цифрена сума от разглеждане само. Въпроса е, че вече като е "спряна" не излиза при търсене.....

Автор: exobexo   
Дата:   22-02-13 11:05

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: da.fo   
Дата:   22-02-13 18:01

Направено е да изчезват обявите ако не се поддържат известно време. Аз лично виждам 2 обяви които не са вече актуални(продадена е техниката)но така и си стоят , защото автора им хич не го е грижа , че пълни базара с "талаш".

Автор: lakosta   
Дата:   22-02-13 19:36

Е, аз пък искам да я махна,че вече не купувам,но не мога!!!!
И ми пишат хора...
Не са хубави тези работи!
АЛО, АДМИНИИИИ....[smilie11] [smilie7]

Публикацията е редактирана (22-02-13 19:37)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »