Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Re: От какво се стреснаха Админите?
Автор: Bumerang   
Дата:   20-02-13 22:59

Защо да няма мнения за политическият живот в форума.Нима трябва да се правим ,че всичко това което е станало или става между нас не ни вълнува? Нима ни е страх от цензурата на власта?.Админите вероятно не искат неприятности /преки или коствени/.Бога ми- във форума има много умни ,интелигентни и начетени хора,които ми беше любобитно да чета и ще ми липсват.Нима във Форум Фотография ще четем всичко ,което успее да се "промъкне" между темите за Фотографията.Вероятно както всяко нещо, което има начало, има и край ,ще дойде края и на Фотофорума?
Да - вече не изпитвам кеф когато влизам в тоя сайт ,както изпитвах такъв от времето на моята регистрация.В едно съм сигурен -краят на "петъците" ще доведат до края на форума.

Отговори на това съобщение
Автор: E.stanev   
Дата:   20-02-13 23:02

Защото ги мързи/не им се занимава/нямат пари/все им едно/боли ги фара и т.н. да модерират клуба.

Поне да напишат защо го правят, малко им куца виртуалната комуникация. Малко "Communication Soft skills in virtual environment" курсове ще им препоръчам [smilie5]

Иначе потребителите се чудят какво става и да не вземат да тръгнат слухове за червени куфарчета у Жоро и Бони [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Digitalgab   
Дата:   20-02-13 23:04

В клуба обменяхме знания и опит по най-различни теми и области на културата, и мисля че се обогатявахме всички от това. Защото, за да бъде един фотограф творческа личност, той трябва и да има широка обща култура, иначе си остава прост щракач.

Сега тук ни остава да пишем главно за няколко неща:

1. За експозицията и това, което тя отмерва.
2. За диафрагмата, и за това, което тя пропуска.
3. За Канон.
4. За Никон.
5. За това какъв обектив и ДСЛР да си купя, понеже ме бие парата и други проблеми нямам.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »