Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Canon 5D Mark III maximum ISO и др. инфо.
Автор: tuizzl   
Дата:   22-02-13 16:34

Здравейте!
Предполагам, че една тема за това чудесно тяло би била полезна за всеки който го притежава и който ще го притежава.

Интересувам се как мога да си увелича ISO-то до H1(51200) и H2(102400)?

Благодаря!
 Re: Canon 5D Mark III maximum ISO и др. инфо.
Автор: sirkhann   
Дата:   22-02-13 17:05

В менюто първо трябва да бъдат разрешени тези настройки. Успех.
Автор: kvakioh   
Дата:   22-02-13 17:05

ISO speed settings, ISO speed range и се избира Maximum.
Би трябвало така да стане.
Автор: tuktu   
Дата:   22-02-13 17:08

Колега нормално какво очакваш от такъв въпрос! Трябвало е да си прочетеш книжката на апарат или най-малкото просто да отвориш чичко google и да си отговориш на този и много други въпроси относно даденият апарат!
Без лоши чувства [shtrak]

Дата:   22-02-13 17:17

Благодаря на sirkhann и на kvakioh. Също благодаря и на trickshotcho който ми помогна също с лс.
tuktu знам, но нямам ръководство на английски иначе да бях го прочел досега. Все пак не съм се родил научен като първите трима които ми отговориха и развалиха темата ми.
Автор: tuktu   
Дата:   22-02-13 17:23

Не се впрягай много просто приеми всичко с усмивка и малко поука и ще си на 6 [beer]
Автор: And   
Дата:   22-02-13 17:26

Нямам такъв апарат, но бих направил нещо подобно . Като резултат имаш приблизително това.

Публикацията е редактирана (22-02-13 17:30)
Дата:   22-02-13 17:36

And мерси за ръководството намерих го вече.
tuktu :)
Автор: otvorenia   
Дата:   22-02-13 17:41

Виж братле, не се сърди на някой от форумците дето така са ти отговорили.
Хубаво нямаш ръководство на английски, еми то във сайта на Канон в Англия а и в Щатите спокойно можеш да си свалиш инструкцията на английски. Погледнах българския сайт на Канон който препраща на Канон Европа сайта и има всички европейски езици без български и без Английски.
В случая кой трябва да се чувства обиден ти или форумците. Купил си скъп апарат а един менюал не можеш да си свалиш, иначе гледам си активен във форума.
Отделно менюто на апарата като го сложиш на английски и като го прехвърлиш намираш опцията и го правиш без ръководство. Те всъщност са много дебели и никога, ама никога не съм прочел някой до край. Само ако нещо не знам конкретно, гледам съответната глава и го прочитам
Автор: kvakioh   
Дата:   22-02-13 18:02

В dpreview има все едно е упътване, всички менюта на повечето апарати са дадени там в ревютата. Аз така се ориентирам понякога.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.