Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Нова чанта/раница за 1д?
Автор: kvakioh   
Дата:   16-02-13 15:27

След като се поразделих с 50Д, и останах само с 1д мк2N, и няколко обектива, трудно ми е да ги събера заедно апарата и обективите в 1 чанта. Имам kata 123-go-10, която събира всичко, но тялото само с капачката, а понякога искам да има обектив за бързо снимане.
Ще нося основно следните обективи- 17-40/4, 70-200, 105 макро, евентуално още 1-2, с размерите на 24-105 и Сигма 50/1.4.
Значи чанта за 1д мк2N тяло със закачен 17-40, 2 обектива, и с допълнително място за още 2. Имам и светкавица,1 доп. батерия, дистанционно, 2 филтъра в кутиийки. Лаптоп, таблет, или друго не нося, от време на време Ipod Classic.
За нова чанта, мислех за Ката, но нещо не са налице добри идеи. Lowepro имах 2 малки чанти, които се развалиха циповете, но пък ми харесват покривалата за дъжд. При Ката са малко недостатъчно издръжливи, за жълтите имам впредвид. Гледах Tenba, но са скъпи- по 200 и нагоре евро. Тамрак не виждам да имат покривала за дъжд, но Evolution 5-6-7-8-9 са доста добри. Въпкреки че имат отделения за лаптоп, това няма проблем.
150-170евро макс бюджет, удобна чанта/раница, може тип Messenger bag, или раница като Ката, с двойна опция slingshot/двойни презрамки...

Отговори на това съобщение
 Re: Нова чанта/раница за 1д?
Автор: angin   
Дата:   16-02-13 16:44

Тази е която търсиш http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=23&cat=109&product=9720&show=additional#

Автор: demiman   
Дата:   16-02-13 23:00

http://products.lowepro.com/product/Flipside-400%20AW,2116.htm

Автор: autosvet   
Дата:   16-02-13 23:53

За толкова неща раница.Имам и чанта която ги побира, но ... откъсва ти рамото при по-дълго носене.
Лоупрота имам 4 (2раници и 2 чанти) и съм имал още една преди това - никога и никакъв проблем с циповете.
Покривала за раници има във всеки туристически магазин - 15-20лв.
Отделението за лаптоп е много удобно за носене в него на списания, дрехи и други неща.
Щом можеш да си позволиш и намериш Ката бих заложил на нея и на Лоупро разбира се от новите фастпаци.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »