Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Наемам дълъг варио обектив 70-300
Автор: Moden_fotograf   
Дата:   01-02-13 17:25

Търся под наем ако може някой да ми услужи за 3 дни, от 15-ти до 17-ти февруари с дълъг варио обектив 55-250,70-300 или 100-400, който какъвто има, или поне да ми съдейства да го взема под наем на негово име от фото павилион защото на мое име не мога да взимам понеже съм взимал само 1 път до сега и ми искат цялата сума като депозит а аз я нямам.
Човека който се наеме да ми даде обектива ако се притеснява че няма да му го върна мога да му оставя лични документи и т.н. ако иска да дойде дори с мен на мероприятието което ще снимам тогава.
Скайп-niki_4567
мейл-nikolay7@gmail.com
facebook: https://www.facebook.com/Nikolay007
Пишете ми и там ако сте съгласни.
Плащам за наема между другото колкото кажете.

Отговори на това съобщение
 Re: Наемам дълъг варио обектив 70-300
Автор: fotorafi   
Дата:   01-02-13 17:45

Обади ми се : 0886-711-193, Рафи

Автор: shtukov   
Дата:   01-02-13 18:04

"Колкото кажете" звучи несериозно. В този диапазон /55 до 400мм./ има и доста скъпи и доста евтини обективи. Нормално е цената за наем на някой от тях, да бъде на магазинската цена на друг.

Автор: dave   
Дата:   01-02-13 18:42

Да се заям незлобливо. Това канонджиите толкова приемат за даденост системата си, че дори не виждат причина да я споменат.

Единственият останал ми канонски обектив е Sigma 300-800/5.6, но предполагам, че няма да се класира, въпреки, че в долния си (много остър) край отговаря на условието [beer]

Ако предположението ми е невярно може да ми метнеш ЛС :)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »