Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Фотошопа се цакна, не мога да трия contrast/hue/saturation слоевете
Автор: sakuraki   
Дата:   28-11-12 20:55

Значи прецака ми се фотошопа [smilie5] . До преди да замина малко на почивка си работеше без проблем и сега като се върнах и искам да обработя снимка имам проблем. Като сложа contrast/hue/saturation и после не мога да ги изтрия, а преди можеше. Та какво ли не пробвах и не става. Някой да има идея как да го оправя ?

Отговори на това съобщение
 Re: Фотошопа се цакна, не мога да трия contrast/hue/saturation слоевете
Автор: guesswho-5   
Дата:   28-11-12 21:00

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   28-11-12 21:02

Ми значи отворил съм снимката във фотошопа, давам ctrl + j, за да направя копие на снимката и натискам опцията hue/saturation. Като съм си свършил работата с hue/saturation искам да изтрия на места където не ми харесва, но не мога, а преди ставаше.

Дата:   28-11-12 21:06

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   28-11-12 21:23

Ми не е заключен отключен е. Накараха ме да сменя цвят на коса и на очите и маркирах си с quick selection tool, това което ще сменям, но тук там има излезнало и по очите има ъгълчета. И преди като съм го правил, взимам гумичката и си трия без проблем, а сега не става, А с алфа маска как става?

Дата:   28-11-12 21:27

Та така де, не знам дали прочете последното, което написах. Ако не си, извини администратора от мен - той толкова си може... [smilie18]

Публикацията е редактирана (28-11-12 21:36)

Автор: asahi   
Дата:   28-11-12 21:38

Правиш някаква селекция и я записваш като алфа канал. После го извикваш от ченъл таба и мажеш.

Дата:   28-11-12 21:45

И аз мисля, че не говорим за едни и същи неща. Направих на бързо един клип, това за което говоря се вижда, но пуснах мен, за да нямам проблеми после [smilie18] . На клипа се вижда кое искам да изтрия, преди по този начин ставаше, а сега не. Eто го и клипа http://www.youtube.com/watch?v=7r7f127es0k&list=UUcZNbulnX0Bc7OLlKE9DKPA&index=1&feature=plcp

Автор: asahi   
Дата:   28-11-12 21:58

Обади се на съпорта на Адоби.

Автор: guesswho-6   
Дата:   28-11-12 22:04

Дата:   28-11-12 22:13

Да бе, то е ясно, че има по - добри, аз на бързо показах за какво иде реч. Черната четка, имаш предвид brush tool с черен цвят или ? [smilie18] . И направо от маската на аджъстмънта, цъкам на прозореца на hue/saturation и там с черната четка? Съжалявам, за тъпите въпроси, но като до сега не ми се е налагало и си нямам идея за тези неща [smilie5]

Дата:   28-11-12 22:19

А, нагласих го! Мерси много [beer] , четката ми била на opacity 8 % и не се забелязваше ефекта!

Автор: guesswho-6   
Дата:   28-11-12 22:20

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Нови предложения
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг: