Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 В какъв режим работи "self-timer "-a на Pentax ME super?
Автор: posledenzalez   
Дата:   13-10-12 13:53

Привет на всички!

Питането е следното:
Има ли конкретен режим (A, M, 125x, B), в който работи самоснимачката "self-timer" на този модел на Pentax?
Питам преди да я ползвам ... Не ми се жертва лента за експерименти... От това, което прочетох в интернет не разбрах нищо конкретно...

Аз ползвам подобни екстри (самоснимачки)изключително рядко. Въпросът в този случай е от чисто любопитство...

Отговори на това съобщение
 Re: В какъв режим работи "self-timer "-a на Pentax ME super?
Автор: bobbyfuego   
Дата:   13-10-12 14:10

Привет, аз имам МЕ, който е почти същия, само дето няма M режим. самоснимачката работи в А и в Х настройката, предполагам ще работи и при М при ME super. При В при мен самоснимачката не работи, но може нещо да се повредил механизма при мен :(. Самоснимачката работи като завъртиш лостчето надолу и после леко го бутнеш обратно ако не тръгне само. Спусъка не се натиска. За да не "хабиш" лента поекспериментирай с апарата когато не е зареден.

Автор: DEKOV   
Дата:   13-10-12 15:36

Преди да се зареди филм в апарата е полезно да се "прещракат" режимите, за да сте сигурни какво ще правите после.
А така също "не дай си боже" апарата да е повреден и да не хабите следващия филм.
Колкото за този апарат, няма логика да не работи на всички режими, като на В единствено не се знае колко ще експонира, но това ще разбереш след като извадиш филма и решиш да [smile]разучиш най-после апаратчето.
Успех
[beer]

Автор: posledenzalez   
Дата:   13-10-12 19:04

Благодаря ви! Работи си апаратчето. Просто се притеснявах да го пробвам със самоснимачката в различни режими (нямам идея как работи) и предпочетох първо да се допитам до някой който има опит... [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »