Автор: simbon4o
Дата: 03-10-12 19:26
"Промяна в сроковете за подаване на снимки за нашия конкурс! Поради недостатъчния брой изпратени снимки Оле принт удължава срока за приемане на кадри до края на тази седмица. В Понеделник 8.10.2012 подбраните снимки ще бъдат качени на нашия фейсбук профил и гласуването ще започне."
Това днес го постнахме във фейсбука. Не се стеснявайте и пращайте снимки, не се търсят само кадри от професионалисти.
Автор: bobonai
Дата: 01-10-12 23:11
Много учудващо СКРЪНДЗИ, ще останете на любителски кадри
Преди месец чета подобна молба от организатори на рок фест, останали без "спомен".
Имаше теми за снимане на "Рок банди" за по 10 лв.
Тук, в настоящата статия ще "печатат" снимки. А бе вие ценоразпис под носа си ли искате? В ПДФ или в рамка да ви поднасяме?
Мои приятели, болни графитомани, бяха на ХВЪРЧИЛАТА, да ги питам нещо по въпроса, ако хептем го закъсвате
Пия си бирата и хич ми не дреме - пари за принт ще си намер
Това не можах да го схвана :). Не виждам нищо лошо в това, което прави фирмата, снимките които се изпратят ще са във размер за фейсбук и няма да бъдат ползвани за каквото и да е освен за конкурса. Това което ще направи фирмата е да ги качи на страницата си и авторите на най-харесаните ще получат награда фотопечат без от тях да се иска нищо друго освен да си направят труда да изпратят един мейл със 3 кадъра. Целта е да популяризираме услугите които се предлагат, но и ще зарадваме 3-ма любители или професионалисти, които ще си направят гъдела да си разпечатат снимки по техен избор когато си решат на каквато медия си решат...
Лично на мен идеята ми се стори добра затова я споделих тук.
ПС извиняваме се за закъсненията на отговорите, уверявам Ви че няма изгубен и-мейл и всички са получени и чакат датата за качване.
Публикацията е редактирана (03-10-12 19:27)
|
|