Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Профилактика на Минолта АФ обективи
Автор: hotsnail   
Дата:   09-09-12 23:05

Търся съвет къде в София е най-добре да си направя профилактика на АФ обективи за Минолта.

Наскоро видях че на бирената ми кутия 70-210/4 се е разхлопала задната леща. Разхлабила се бе. Зентекс ми я стегна и сега фокусира много точно всеки път.

Имам още няколко подобни обектива вероятно на 20+ години и искам да ги погледне някой дето разбира. Много е възможно от времрто експлоатацията да имам разцентроване, нещо разхлабено...

Дайте съвет моля.

За Наско на Дондуков си мислих и после прочетох една тема в култа която много ме разколеба.

Други идеи. АФ са обективите и са Минолта т.е. малко май по-сложни са от другите обективи за разглобяване и сглобяване.

Отговори на това съобщение
 Re: Профилактика на Минолта АФ обективи
Автор: PeterPAN   
Дата:   09-09-12 23:19

Никъде или направи си сам, в нета има схеми... носил съм при наско от дондуков 50/1.7 каза че така е направен че и танк да мине отгоре няма да има нужда от профилактика...

може да питаш в ИДС дали им се занимава евентуално....

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Албум преди 6 часа
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг: