Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Съвет за Sony dsc-hx100v
Автор: Emporium   
Дата:   24-02-12 15:35

Здравейте! Не съм наясно какъв апарат да си купя на цена до 800-900 лв.Спрял съм се на този модел.На първо място ми е нужен за снимане на дрехи за онлайн магазин и след това за всичко останало.Най-вероятно не съм направил оптимален избор и затова моля за препоръки.Винаги купувам чисто нова техника,така че предложенията да бъдат за такава.Благодаря!

Отговори на това съобщение
 Re: Съвет за Sony dsc-hx100v
Автор: pefoto01   
Дата:   24-02-12 15:36

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: Emporium   
Дата:   24-02-12 15:57

Благодаря за бързия отговор.Първо исках да купя апарата и после с всичко останало.Ако трябва и на курсове ще се ходи.Аз държа сам да си правя снимките,а не да наемам фотограф по редица причини.Така или иначе ще се инвестира сериозно в този магазин и затова искам всичко да е на прилично ниво.Плюс това обичам да снимам и е време да имам апарат за повече от 200 долера[smile] .След като сонито отпада приемам всякакви предложения

Автор: pefoto01   
Дата:   24-02-12 16:00

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: ararat   
Дата:   24-02-12 17:20

С този бюджет можеш да си купиш безогледален фотоапарат с RAW, който ще ти върши много повече работа (предполагам, не знам какво точно ще снимаш, какви са тези дрехи, осветление и т.н.). Виж
Panasonic GF3
Olympus E-PM1
Nikon J1

Отиди във Фотосинтезис или Фотопавилион, виж ги, харесай си един и готово. Мисля, че всеки от посочените е по-добър от hx100 за твоите цели.

Ако си склонен да се примириш с липсата на RAW, невъзможността да сменяш обектива и по-ниското качество на снимката в името на многото зум - това е вече изцяло твое решение.

Автор: ned_st   
Дата:   02-03-12 22:20

не съм про, нито маниак любител, но ще ти кажа следното:
1. най-вероятно ще снимаш на закрито - затова ще ти трябва машина с ниско ниво на шум при голямо ISO
2. ти навярно ще си зает с бизнеса си и едва ли ще седнеш да се занимаваш с редактиране на снимки с фотошоп и затова едва ли ще ти трябва raw формат.
3. Сонито, според ревютата е страхотно за класа си, но за какво ти е суперзуум за тази работа? Ина4е в този клас panasonic fz 150 е по-добър избор за тази цел (според мен де)
4. потърси и извън БГ. Има и по добри оферти за цени.

Дано съм ти полезен. Успех!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »