Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Най-накрая качествено проявяване и сканиране
Автор: Бъкличарова   
Дата:   22-02-12 16:31

След като проявявах на две -три места и останах крайно разочарована от качеството и още повече от цената, по случайност попаднах на фото, което прояви и сканира филма ми само за 5 лева, на всичкото отгоре си го взех след 1 час, а качеството се оказа повече от добро. Много съм доволна и затова реших да споделя със вас, тъй като в наши дни е много трудно да намериш читаво проявяване а и на много места ти дерат кожата откъм цени....

Отговори на това съобщение
 Re: Най-накрая качествено проявяване и сканиране
Автор: tziko   
Дата:   22-02-12 16:41

За село Долно Нагорнище става въпрос предполагам?

Дата:   22-02-12 17:15

Не за София става въпрос...

Автор: detlene   
Дата:   22-02-12 18:00

Сега остава и да кажете къде и кое е.

Автор: Найден-Стоянов   
Дата:   22-02-12 18:14

Изчакайте де....,голям мерак за заяждане значи.

Дата:   22-02-12 18:22

За името не съм сигурна...фотото се намира на Раковска, срещу Операта..пише на вратата Agfa Digital Photo...

Автор: digitalsolutions   
Дата:   22-02-12 23:32

Това беше едно малкото фотота дало ми адекватен отговор на въпроса в каква резолюция сканирате, също така имат страхотна цена за 20х30 и 15х21 снимки..

ПС: най якия отговор на въпроса на каква резолюцията сканирате беше ми на каквато снимате [cool]

Автор: icikonti   
Дата:   23-02-12 08:36

ПС: най якия отговор на въпроса на каква резолюцията сканирате беше ми на каквато снимате

Егати отговора....????Ще го запомня!

Дата:   23-02-12 08:47

digitalsolutions, ако не е тайна кое е фотото, в което са ти дали този "адекватен" отговор? Понеже в това, за което аз говоря ми беше обяснено доста подробно и адекватно...

Дата:   23-02-12 09:07

Знам го това фото не съм го ползвал, заблудих се с това срещу операта на дондуков, там имах в предвид. отговориха ми то чно на какви резолюции сканират и т.н... Също цената им за големи бройки и голям формат копиране е страхотна. Иначе повечето фото-ателиета предлагат сканиране за 5лв. със задоволително качество.

Най съм разочарован от Фото-ЛАН срещу НДК нестига че платих доста голяма цена за сканиране в ТИФ чаха 3-4 дена докато си получа негатива, че го пращаха в Долно камарци за проявяване а скенера бил в Горно камарци.

На сичкото отгоре негатива го получих навит на руло в хартиено пликче и вече порядъчно издраскан, да не би да си помисля да го дам някъде другаде за сканиране и копиране....

Та да получаваш филма в класьор по 6 кадъра до тогава си мислех че е нещо напълно обичайно, Да ама Не

и Легендите дето не секи можел да сканира негатив дето треало да си почти магьосник да сканираш са гола вода, ма те наистина може и да са магьосници тез дето работят на копирните машини и не-знаят на каква резолюция сканират[smilie18]

Публикацията е редактирана (23-02-12 09:10)

Дата:   23-02-12 09:12

Та цената която ми дадоха в това фото на дондуков срещу операта за 15х21 беше уникална за 200-300 снимки...

ПС: В добрия смисъл на думата за разлика от други прехвалени и доста популярни тук ателиета дето няма си помисля да мина по тяхната улица повече....

Публикацията е редактирана (23-02-12 09:13)

Дата:   23-02-12 09:16

В една от предишните темите беше споменато някакво фото в Мола на хемус "кодак" май бешше с много добра цена за сканиране 9МП или 12МП

Автор: mravunko   
Дата:   23-02-12 09:22

моя проблем при сканирането във фото е, че човека, който сканира няма как да знае как бих искал да изглежда снимката и много често снимките са с прекалено голям контраст. затова средния формат си го сканирам у нас...

Дата:   23-02-12 09:35

Да, съгласна съм, че в повечето фото ателиета сканирането е 5 лв....а проявяването? аз говорех и за двете, и аз съм попадала на места, от които след проявяване и скан си получавам лентата в безобразно състояние и надрана, но там да чукнем на дърво всичко е наред...даже веднъж ми ги бяха пласирали безплатно!

Автор: asahi   
Дата:   23-02-12 10:28

Дано да са се сменили собствениците, че преди беше много зле. Всъщност с години не съм стъпвал там - може да са задобрели.

Дата:   23-02-12 11:04

Мисля, че да - преди много време ходих там за паспортни снимки и си спомням, че беше съвсем друго вътре, даже ако не се лъжа имаше и студио за пфофесионални снимки на втория етаж...с това съм го запомнила. Сега обаче като отидох видях, че е съвсем различно

Автор: pliska   
Дата:   24-02-12 09:35

[beer] [shtrak]

Автор: chovecheto   
Дата:   24-02-12 10:45

Имам спомен,преди години собственика на това фото си пускаше сам такива теми за да си се хвали сам....,та и сега малко на това ми прилича) Дано да не е такъв случая.

Автор: zed   
Дата:   24-02-12 12:53

Да, наистина имаше такъв случай, дори ако си помисля, ще се сетя и ника /дали не беше dimi1007, може и да се бъркам/. [smilie18]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »