Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Струва ли си?
Автор: menkabg   
Дата:   01-02-12 23:39

Здравейте,

любител съм, и от скоро се информирам относно ъпгрейд. Тъй като досега съм снимал само с P&S, съм се насочил към D5100(четох че е ОК за начинаещи), и в момента се ослушвам за цени тук там.

Струва ли си да си купя апарата от Румъния според Вас?

Тук цената е около 400 лева надолу от бг магазин .

А тази оферта, освен че е с 70-80лв по-ниска от тукашната за тяло, предлага и 55-200mm VR подарък.

Стотина лева нафта дотам и обратно, но пък гаранцията си е в Румъния..

Re: Струва ли си?
Автор: GenaDP   
Дата:   01-02-12 23:49

За мен може да не си струва, а за теб да си струва. Или обратното. Що трябва друг да решава вместо теб?
Автор: ivjordan   
Дата:   02-02-12 00:36

Веднъж пробвах да купя нещо от Румъния през интернет. Взеха ми парите от картата, а едва след това се оказа, че не пращат до България, така че се наложи да отскоча до Букурещ да си го взема. Като цало се набутах заради транспорта.
Та, зависи откъде пътуваш. Ако е от Русе до Гюргево, няма ядове, но София-Букурещ са си едни 500 км.- гориво, румънска винетка и т.н.
Както е писал колегата, прецени си за теб дали си заслужава.
Дата:   02-02-12 00:37

Защото за първи път ще купувам дслр, и не съм сигурен дали въобще има полза от гаранцията или не.

Не че ще решава някой вместо мен, просто не мога да преценя струва ли си гаранцията.
Или бг гаранция vs румънска гаранция + 50мм.
Автор: GenaDP   
Дата:   02-02-12 00:47

От гаранцията има полза, ако камерата се повреди през гаранционния период. Тъй че за да си на далавера, ако купуваш с гаранция - после трябва да се молиш да се счупи, та да не се набуташ... [cool]
Автор: vektra   
Дата:   05-02-12 22:15

Нещо не мога да разбера,какво означава,че цената е с 400лв надолу.В Б-я тялото е 1249лв.По думите на колегата тялото е с70-80лв по евтино.
Автор: deathzone   
Дата:   05-02-12 22:31

Разбира се, че си струва. Купуваш два ообектива 18-55 и 55-200 с апарата за 1310 лева. Че това си е удар направо. купувай.
Автор: tvk75   
Дата:   05-02-12 22:33

румънска или българска има ли значение,нали е с европейска гаранция?
Дата:   05-02-12 22:45

vektra написа:
> Нещо не мога да разбера,какво
> означава,че цената е с 400лв
> надолу.В Б-я тялото е 1249лв.По
> думите на колегата тялото е с70-80лв
> по евтино.

Става въпрос за 2 различни оферти Vektra. На 1вата оферта цената е с около 400 лева по-ниска от бг, а на 2рата, която е само тяло - около 70 по-ниска, но със подарък 55-200VR.

deathzone написа:
> Разбира се, че си струва. Купуваш
> два ообектива 18-55 и 55-200 с апарата
> за 1310 лева. Че това си е удар
> направо. купувай.

Да обаче "fara VR" е "без VR". Явно 2рата оферта е по на далавера, плюс един 18-55VR от базара например, като за начинаещ.

Публикацията е редактирана (05-02-12 22:47)
Автор: vlaca   
Дата:   06-02-12 13:59

GenaDP го каза.. ''Защо някой друг да решава вместо теб ''

Ти си правиш сметката , къде ,как, кога и колко.
За да прецениш реално нещата вземи под внимание и момента че някога напред във времето техниката може да се скапе.И тогава за да ти е поеме гаранцията имаш пак ходене,което вече може и да те вкара на минус...
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.