Автор: maretz
Дата: 20-01-12 13:43
Купих на скоро такава светкавица от "Фото Павилион". След 1 месец светкавицата спря да работи и аз я дадох за ремонт,съответно тя е в гаранция 2години. Днес от "Никон България" ми се обадиха за да ми кажат, че ТРЯБВА да си заплатя ремонта на светкавицата, защото те били открили окисление на капачето, където се затварят батериите. Според Вас кой идиот ще даде толкова много пари за светкавица и ще сложи стари или изтекли батерии. Когато предавах светкавицата във "Фото Павилион", момчето което прие светкавицата я огледа напълно и не откри никакви забележки по нея. Отвори и капачето за да погледне дали няма някакъв дефект или нараняване по нея. Не откри НИЩО! А най-интересно е, че самите батерии не ги държа в светкавицата, а само когато работя. От сервиза в "Никон България" ми казаха, че трябва да заплатя 50лв. за ремонт. Оказват се много не коректни към техните потребители. Не е възможно българи, упълномощени да продават продуктите на толкова известна компания, по такъв начин да сриват реномето и имиджа на СВЕТОВНО ИЗВЕСТНА КОМПАНИЯ! Дайте идея как и къде да потърся правата си. Благодаря Ви на всички!
|
|