Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 На някой да му липсва едно SB-26?
Автор: ecobo   
Дата:   12-01-12 21:08

Днес по стечение на обстоятелствата се озовах на битака в Ямбол и купих една напълно работеща SB-26 за 20 лева. Продавача има за продан доста и всякакви джунджурии, и твърди че ги внасял от сметищата в Западна Европа.
Понеже е съмнително някой да изхвърли напълно изправна светкавица, помислих си дали не е крадена от тук. Макар че, светкавицата беше достатъчно мръсна, за да изглежда достоверно подобна версия...
Ако на някого му липсва подобна джаджа, да ми пусне ЛС.
Светкавицата има два много характерени козметични "дефекта". Който има претенции за собственост, ще трябва да ми ги опише много точно (дефектите), за да си я получи. Сериен номер също върши работа. А най-добре и двете - за да няма грам съмнение.

Отговори на това съобщение
 Re: На някой да му липсва едно SB-26?
Автор: HSGeorgiev   
Дата:   12-01-12 21:26

Ники [smilie24]

Добре, че има все още такива хора във форума [smilie24]

Автор: peter_m   
Дата:   12-01-12 21:31

Ще бъде доста полезно ако опишеш и какви други джунджурии има... поне тези, които си заслужават. [cool]

Автор: eewf   
Дата:   12-01-12 21:42

Ах как обичам битаците...
Поздрави за постъпката, честито за придобивката [smile]

Дата:   12-01-12 21:47

Другите джунджурии не бяха фотографски...
Ама все запазени и "ценни" работи.
Имаше например един Xbox, като нов, с два джойстика за 30 лева, някакъв бинокъл за 10 лева, не съм гледал всичко, много бързах...

Автор: bdahlia   
Дата:   12-01-12 22:14

@ecobo,
Извинявай, че отклонявам темата, но битака в Ямбол до автогарата ли се "помещава" ?

Дата:   12-01-12 22:32

Мммне. Може и там да има битак, не знам. Аз днес бях на един истински битак, където се продават предимно типично биташки употребявани стоки и най-вече никому ненужни боклуци... Този пазар се намира до моста на Тунджа на изхода за село Роза, в квартал "Златен рог".

Автор: bdahlia   
Дата:   12-01-12 22:44

На времето - там руснаците продаваха стоките си. Как да е. Благодаря, че коментира.

Публикацията е редактирана (12-01-12 22:49)

Дата:   19-01-12 09:48

[smilie24]

Автор: jivkojj   
Дата:   19-01-12 11:02

твърди че ги внасял от сметищата в Западна Европа.

В същност може да е точно така. В Германия имаХ един съсед, на който това му беше бизнеса. Имаше магазин за електроуреди (това пак в Германия) 2-ра ръка и доста голяма част от нещата там ги продаваше взети от сметището. "Сметището" е специалне контейнер в който се събират само електронни отпадъци. Една събота сутрин отишъл, вмъкнал се в контейнера и докато надвесен ровел, без да иска ритнал с крак застопоряването на капака. 1 час по късно починал.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »