Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Колебание за фотоапарат
Автор: cosmicwalker   
Дата:   11-01-12 12:57

Здравейте!

Моля за съвет относно покупката на фотоапарат. Машинката ще се ползва предимно за туризъм, развлечения - непрофесионално.
Поради тази причина съм се спрял на следните модели:

- http://www.multirama.bg/product/6676/tsifrov-fotoaparat-nikon-coolpix-l110-zaryadno.html
- http://www.canon.bg/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital_Camera/PowerShot/PowerShot_SX130_IS/
- http://www.olympus.bg/consumer/29_digital-camera_sp-610uz_-_specifications_24214.htm

От досега видянотио от мен си мисля, че Олимпус-а ме привлича най-много, но все пак търся полезен коментар.

Не съм много вещ в техническата спецификация и моля тези които могат да помогнат, да ме преведат към правилният избор :)

Благодаря. Бъдете здрави!

Отговори на това съобщение
 Re: Колебание за фотоапарат
Автор: Sky_Knight   
Дата:   11-01-12 13:29

Значи, ако Канон не вземат да ми праснат една комисионна от 0,001% от продажбите им на SX130 в България, ще се засегна много [smilie5]

Аз от тези ти казвам, без да се колебая, да взимаш Канона. И причината не е защото с него пропътувах грубо 5000 км в Европа, нито пък защото е на много добра цена в момента или пък заради супер удобната самоснимачка. Или 2-те батерии АА, или пък възможността да му сложиш хак и да снимаш в RAW и да цъкаш разни други забавни неща... Просто защото взимам комисионна - това е [smilie5]

Иначе ако те блазни големия зуУУм - взимаш Олимпуса. Преки впечатления нямам от него, но щом има самоснимачка само 2 сек и 10 сек, не ме кефи за постоянна употреба [smilie18] Друго си е на Канона да настроиш колкото си искаш секунди и да направи примерно 3 снимки една след друга [shtrak]

Успех :)

Автор: slav4cho   
Дата:   11-01-12 19:42

честно казано нито единя не ме впечатли

Автор: hemilio   
Дата:   11-01-12 21:36

Никончето е доста слабо-имах го,продадох го!
от другите два мисля ,че Канона е по добрия избор!
Успех!

Автор: cosmicwalker   
Дата:   12-01-12 08:10

Благодаря за отзивите [smile]

Към колегата Славчо: хубаво е при коментар от този вид да предложиш вариант в този диапазон, който те "впечатлява" [smilie3]

Аз се насочвам към покупката на Канон-а [cool]

Хубав и успешен ден!

Публикацията е редактирана (12-01-12 08:11)

Автор: bordon   
Дата:   12-01-12 13:37

При Оли към кой модел си се насочил ?

Автор: bobts   
Дата:   12-01-12 15:11

както вече споменаха колегите,ако търсиш зум-ясно,аз имам сони с 10х и не винаги е достатъчен...колкото повече[cool] ,а да снимаш raw с такова мишле е подигравка(извинявай Sky_Knight ).иначе канона е перфектен ,приятел го взе заради пътуване до Тасос и вече е запален-щрака всичко и навсякъде-супер машинка-моя съвет-канон[shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »