Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Избор на раница
Автор: photomagictale   
Дата:   05-01-12 00:51

Здравейте.Имам мално нужда от помощ.Трябва да си избера чанта или раница.Ще кажа и защо се спрях на раница.Имам чанта временно заета,която е голяма и има и за през рамо.След като си натоваря всичко ми става непоносимо да ми тежи на едната страна.Разглеждах из сайтовете и попаднах на това с изумителна цена http://photo-place.org/product.php?p=8095. Усъмних се (главно заради цената) и реших да надникна в интернет,за да видя снимки с попрана техника вътре.Ами повече от добре бяха снимките...какво може да е по различно?да издържа на по -малко натоварване или да е с много по-малки размери?В сайта абсолютно нищо не са писали...
Забравих да спомена какво ще побирам в нея .3 обектива,1 тяло к-р,и рядко 2ро тяло -лентово пак пентакс(фен съм си )

Какъв и е недостатъка,че стува толкова пари или е объркване от старана на сайта (т.е да е 250лв) знам ли,нямам си и понятие от такива раници[smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Избор на раница
Автор: kadar   
Дата:   05-01-12 00:59

Купи си раница KATA.....всичко друго е мнение по въпроса :)
Успех !

Автор: kote   
Дата:   05-01-12 01:24

Купи си Тамрак.....не давай излишни пари за етикет :)
Успех!

Автор: exobexo   
Дата:   05-01-12 01:36

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: seuret   
Дата:   05-01-12 01:40

Явно е грешка в цената:) Иначе, вземам 3 :) Тамрак не е лош вариант, но аз лично си взех това и съм повече от доволен! Малко е по-голяма от това което търсиш(има отделение за лаптоп, че събира две тела, доста обективи и аксесоари), но май я предлагат и в по-малък размер. Всъщност, със сигурност я има дори в три размера - http://english.benro.cn/Backpack.aspx

Автор: vgramatikov   
Дата:   05-01-12 01:49

Тamrak / Photopavilion

Автор: tochnia   
Дата:   05-01-12 10:22

Kata са най-добрите, но струват и повече съответно [smilie3]

Автор: dobrudja   
Дата:   05-01-12 10:43

Извинявам се че не е по темата,но как е по-добре да се съхранява фотоапарата в чантичката с обектива нагоре или с обектива надолу ?

Автор: asahi   
Дата:   05-01-12 22:50

Раница - от интелектуалното наследство на Фото Форум.

Дата:   05-01-12 23:01

asahix,въпроса ми беше конкретно за тази раница,за която съм дала линк,да не би да е прекалено малка или некачествена за тая цена...

Автор: dke7458   
Дата:   05-01-12 23:12

lowepro vertex 100aw - пробвай тази.

Автор: mmddmm   
Дата:   06-01-12 00:18

lowepro- vertex 200. Мега съм доволен и няма проблем да е ръчен багаж...

Автор: asahi   
Дата:   06-01-12 00:45

В посочените лийнкове има съвети как се избира раница. Ако те интересува - чети.

Дата:   06-01-12 18:31

Раница за DSLR фотоапарат - 2534940 | Електроника, битова техника - Камери, фотоапарати, фоторамки - Prodavalnik.com точно такова търся,а цената си е супер и ме устройва не мога да дам засега повече от 60лв (естествено говоря за втора ръка) Някой да знае от къде мога да си я поръчам

Автор: pivanov   
Дата:   09-01-12 09:37

Раницата от линка е Lowepro slingshot 300. Цената е сгрешена. Имам такава и от около година ползвам само нея. Може спокойно да побере голямо тяло с грип и закачен 70-200/2,8; още 4 обектива, 2 светкавици, батерии, зарядно и много други аксесоари. Носи се през рамо и има ремък за кръста, който много облекчава тежестта. Ако не ти е необходима толкова голяма - огледай се за модел 200. Разлики
- в нея не можеш да събереш толкова дълъг /като габарити[smile] / обектив като 70-200/2,8
- не толкова много обективи и аксесоари
- вторият ремък не е за кръста, а се закача за основния на гърдите като "контра" и отново осигурява добро разпределение на тежестта.
Имал съм и раница за двете рамена, но сегашната ми е по-удобна, защото не се налага да я свалям, за да извадя каквото ми трябва.

http://www.lowepro.com/slingshot

Явно моделите 100,200 и 300 са подменени със 102, 202 и 302, но в базара попадат на добри цени.

Публикацията е редактирана (09-01-12 09:42)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »