Автор: soulreader
Дата: 03-01-12 23:53
Ако ви 'наредя, ще е неколегялно от моя страна. Обаче пък как ще разберете мнението ми? То не, че някой ме е питъл, нали, аз съм се подвел под заглавието. И все пак като разгледах нещата, са остнали някакви впечетления в мен. Хмм, някакви впечетления в мен... Които, ако изразя, няма да се освободя от тях, а по-скоро ще ги затвърдя, усиля. Ще искам да видя коментарите след това, да проверя аз какво съм предизвикал във вас. Хммм, интерсно. А казват, че за да се освободиш, трябва да се отдадеш. ммм, дали? Някой знае ли? Дали ще се върна да проверя какво съм предизвикал? Иска ли някой изобщо моето мнение? Да, аз го искам. Хмм, добре, запзи си го за себе си тогава, какво хабиш кибер пространство, хаха това ми хареса. И все пак, дали да го напиша. Вие сте много зле, много. Но има и 'хубава' новина, вие не го знаете... Защо ви нареждам? Хммм, защо ви нареждам, а да, сетих се, защото се подведох под 'силно'. Не ви трябва да разбирате какво е 'силно'. Радвайте се на збръчкани лица и цици, то май тва ви впечатлява. Знам, знам, ужасен съм. Мен, питате ли ме, вие ще излезте, ама аз.... аз вече излязох. Бих написъл, че се извинявам, ако съм засегнал някого, но няма да го направя. Не се извинявам, че съм себе си.
|
|