Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Дилема между два апарата
Автор: pggbs   
Дата:   07-12-11 15:43

Здравейте,
Сигурно ви е писнало да давате мнение за покупка на сапунерки, но ще ви помоля да ми помогнете в избора между следните два модела:
Canon PowerShot SX230 и
Nikon Coolpix S9100

Знам, че ще ми препоръчате покупка DSLR но апарата ще го ползвам главно за снимки по екскурзии в планината и по-рядко в градски условия, затова държа да бъде компактен, пък и мисля, че не съм дорасъл още за DSLR.
Много се чудех и за този модел на Nikon - Coolpix P300, но реших, че за планината е добре да има по-голям зум. Бих се радвал и на алтернативни предложения. Като бюджет съм отделил към 600 лв.
Благодаря предварително.

Отговори на това съобщение
 Re: Дилема между два апарата
Автор: Giorgio.K   
Дата:   07-12-11 16:35

Ами като цяло тези супер-зумове са пръчки големи и вероятно мазната им картинка ще почне бързо да те дразни (минал съм през това та знам [smilie5] ), но ако ще снимаш повече пейзажи в планината обектива на Никона започващ от 25мм в широкия край са предимство.

Автор: yakumo   
Дата:   07-12-11 16:46

Суперзумовете... мда[smilie5]

Точно затова аз на твое място бих взел нещо по-евтино, примерно PowerShot SX130 IS

Едва ли ще има фундаметална разлика в картинката. Предимствата на този за мен са АА батерии - винаги можеш да имаш резервни подръка; ръчни настойки, ако решиш да задълбаеш малко повече някой ден; и най-вече сравнително ниска цена, та да не те е яд много, ако не ти хареса какво правят зумавите обективи на тоя клас апарати[smilie5]

Автор: Славов   
Дата:   07-12-11 17:40

Мдаааа, и в другата тема писах, за да не се повтярам с 2 думи, търси си друг апарат с по-голяма матрица, не е задължително да е по-скъп...
Успех!!!

Автор: siluet   
Дата:   07-12-11 18:21

За тези пари бзимай ето този Пен
http://magazin.photosynthesis.bg/offer/280504000100.html

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »