Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Реалните цени на СНПМ (CISS) принтери с поне 6 цвята.
Автор: rlk   
Дата:   06-09-11 22:00

Гледам, че реалните цени за СНПМ, които са 99% от Китай се движат около $15 (празни). Обаче това е за количества и обикновенно почват от 10-20 (или на дузини). Някой поръчвал ли си е директно от някой производител? Предлагат и всякакви мастила и всъщност иБей е само с такива пълен, но да попаднеш на читави е сякаш почти невъзможно. Имам нов Канон про9000 и се чудя с какво да го подкарвам. Масово гледам, че го ползват с презареждащи се касетки и дори оригиналните ползват дълго време със същото предназначение. Само не ми се иска да почне някой да ме убеждава, че с оригиналните било най-добре. Бих казал, че разлика направо няма, а и при цена на принтера $150 да дадеш около $100 за комплект касетки си е откачена работа направо. Много рядко има някой да е със СНПМ и поради тази причина имам чувството, че на дребно държат такива високи цени ($65 и нагоре за празни или поне $90 с мастило, но аз не бих си взел заредена). Кой има опит с такъв принтер да сподели моля или някой по-навътре с нещата за поръчки от Китай директно от производителя (плащания, доставки, срокове, уловки, измами и т.н.).

Отговори на това съобщение
 Re: Реалните цени на СНПМ (CISS) принтери с поне 6 цвята.
Автор: iasen2   
Дата:   06-09-11 22:23

Имам 3 запушени принтера и се отказах вече да се занимавам с простотии
Не се продават отделно глави и трябва да хвърляш целия принтер

Автор: asahi   
Дата:   06-09-11 22:23

Машинка за рециклиране на тоалетна хартия не търсиш ли?

Автор: aron   
Дата:   06-09-11 22:59

Недей да пускаш нова тема без да си потърсил и прочел всички писано в този форум по този въпрос поне от последните 1-2 години!

Дата:   06-09-11 23:07

На мен ми е по интересно по трудния начин да стават нещата. Принтери и аз имам запушени, е и какво от това. Взимаш си по-новия и без това взеха постояно да вадят нови модели та стана като при камерите. Затова попитах за съвет които има да ми даде (но май сбърках къде да попитам), мерси все пак за включването.

asahi не ти схванах съвсем постинга (и с какво изобщо помагаш в случая), но доколкото знам от кварталната ти бакалия я изкупуват, но какво я правят оставам на теб да си мислиш. Както каза iasen2 "отказах вече да се занимавам с простотии".

Дата:   06-09-11 23:17

aron. Незнам дали съм прочел всички теми наистина и не съм изпуснал съществената, но не намерих къде пише относно вноса и процеса с доставката на подобен сорт стока и то от Китай. Ако знаеш къде го пише или как се намира, помогни. Принципа, че вече всичко е казано няма как да работи, което значи да спрат да съществуват форумите. Писането на безсмислени постинги за какво служи не ми е ясно.

Автор: iasen2   
Дата:   07-09-11 07:36

Нещо май почнахте да се заяждате тука ?
без хабер да си имате от техниката .
има професионални принтери с маркучи, защо не си купувате от тях като знаите толкова мнооооо, ами се занимавате с детски играчки .
там даже машината разпознава и гаранционния срок на мастилото .

виждал съм и Мимаки да прави неравномерно нанасяне на мастилото.
и най малката прашинка да влезе и осира всичко .

Автор: asahi   
Дата:   07-09-11 09:23

Ясен2 схвана насоката на разговора. С Фолксваген Поло на газ не можеш да зареждаш дълго време кварталния супермаркет. Това е пагубен начин на мислене, съответно пагубна бизнес практика.

Автор: aron   
Дата:   07-09-11 09:49

Щом никъде не си видял да внасят директно мастила от Китай- значи това не се прави масово защото е неизгодно да се работи по този начин. Това, че си купил Canon-9000 не значи, че си вече в кръга на "професионалистите" и няма смисъл да правиш директен внос. За тази цел си има фирми, които внасят на едро мастила /като Pro Cart например/, купуваш си от тях и си зареждаш. Затова ти казах да прочетеш писаното по форума, пък ти взе да се зесягаш, пък аз само ти препоръчах да четеш- четенето не е обида.

Дата:   07-09-11 21:50

Най-сетне! Мерси aron, че някой най-сетне разбра какво питам (що годе). Оооо, забравих, че в България всички са професионалисти и затова на там дръпнаха нещата. Какво толкова не е ясно в питането ми? Взел съм си един принтер просто и искам да направя еди-какво си с него. Не еди-какво си просто, а да почна да си печатам снимки с него (за каквото служи по принцип). И бих искал да става по този начин, а не по онзи. Въпроса беше дали някой си е вземал от Китай директно нещата, които му трябват за да прави това, което иска с това, което си е купил. Няма да отварям нито печатница, нито студио, да продавам, да вземам хляба на никой (особенно от България за да са спокойни всички, а и едва ли съм добър достатъчно за това).

Та на въпроса все пак. Китайците знаят 2 и 200мил. и аз се интересувам от първото. Дори и да си взема 10 бройки и повече, другите ще ги раздам ако ще и на познати. Пак излиза същото като при закупуването на един комплект само дори нови канонски касетки. Мастоло си вземам от R-JetTek и съм много доволен (епсъна вече не ми се запушва или мноооого рядко) и цените са добри и в сервиза са много коректни и учтиви. Защо да давам $100 на някой си то иБей (заредено с проблемни мастила - това вече съм го установил) за нещо което вече знам, че струва десет пъти по-малко и мога да си го взема и аз от там от където и той се е снабдил. Имам си мастилата, искам и системата да си взема. Питам кой го е правил и как става (и подробности)? Това е. Друго няма. Просто и ясно.

П.П. Ако искате може и някои линкове да пусна на това за което съм питал до момента китайците. Аз не съм купувал никога от там или където и да било извън Щатите и затова незнам как стоят нещата. От България много повече са си поръчвали хората и по-знаят как стоят нещата и затова питам.

Автор: yavorberov   
Дата:   14-10-11 18:53

И аз се оглеждам за такива системи и мастила, само че нещо в България за някои модели цените са направо двойни и тройни спрямо Англия да не говорим за Щатите. Особено за по-големите принтери настават чудеса в ценообразуването.
http://procart-bg.com/product/36
и
ebay co uk
А за мастилата е същото. При положение, че има куриери които карат за по 2лв на килограм от Англия - не виждам защо трябва да си ги вземам от България.

Това едно на ръка въпросът ми е пигментни или друг вид мастила да взема за Епсън 1400?

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »